NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Sunce XIX (The Sun)

Sunce XIX (The Sun)

Sunce simbolizuje nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspeh. Nagoveštava da dolazi vreme kada se čuda dešavaju. Sve što ćete raditi, raditi ćete sa veseljem i lakoćom. Privlačite mnoge svojom pozitivnom energijom i toplinom. Ovo je vreme kada ćete se osećati slobodnije nego ikad pre i zbog toga Vam karta savjetuje da odete na putovanje, da otvorite mogućnosti za nova iskustva. Izlazite, zabavljajte se ali nemojte izgubiti meru u trošenju novca.

Posao

Ova karta daje napredak na poslu i kada ga ne očekujete, ako tražite posao isto tako će Vam ponuda doći na sasvim neočekivanom mestu u isto tako neočekivano vreme. Ipak, i pored dobre poslovne situacije pripazite na vlastiti ego, zauzdajte ga.

Ljubav

Sledi Vam razdoblje u kojem ćete i Vi i Vaš partner imati veliku potrebu za vlastitom slobodom i vremenom, no to ne znači da nećete biti bliski. Nije vreme da budete ugroženi i nesigurni. Opustite se i uživajte u vlastitom raspoloženju.

Finansije

Ako očekujete neki priliv novca o kojem odlučuje treća osoba, budite sigurni da će ubrzo stići i to u Vašu korist. Sa finansijama ćete stajati bolje nego do sada, ali pripremite se i na neplanirani trošak.

Zdravlje

Vaše će zdravlje biti jednako kao i Vaše raspoloženje, dakle više nego dobro.

Duhovnost

U ovom ćete razdoblju spoznati istine o sebi i vlastitoj okolini, bolje ćete razumevati odnose koje imate sa drugim ljudima. Kada uvidite koliko je sve što Vas okružuje i sve što trebate činiti jednostavno, osjećaj slobode će Vas naprosto preplaviti. Podelite svoja znanja i iskustva sa drugim ljudima.

Karta okrenuta naopako

Simboliyuje pesimizam, usamljenost, depresiju i tugu, odlaganja. Upozorava Vas da bi se mogli pojaviti problemi u braku ili sa decom, ali ništa veći od onih koje otvorena komunikacija neće rešiti. Glavni razlog svih poteškoća u ovom razdoblju leži u vašem egocentričnom i pesimističnom raspoloženju. Na radnom mestu ćete napredovati iako ne onoliko koliko to očekujete; preispitajte jesu li Vaša očekivanja realna i na čemu su ona bazirana.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.