NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Sunce XIX (The Sun)

Sunce XIX (The Sun)

Sunce simbolizuje nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspeh. Nagoveštava da dolazi vreme kada se čuda dešavaju. Sve što ćete raditi, raditi ćete sa veseljem i lakoćom. Privlačite mnoge svojom pozitivnom energijom i toplinom. Ovo je vreme kada ćete se osećati slobodnije nego ikad pre i zbog toga Vam karta savjetuje da odete na putovanje, da otvorite mogućnosti za nova iskustva. Izlazite, zabavljajte se ali nemojte izgubiti meru u trošenju novca.

Posao

Ova karta daje napredak na poslu i kada ga ne očekujete, ako tražite posao isto tako će Vam ponuda doći na sasvim neočekivanom mestu u isto tako neočekivano vreme. Ipak, i pored dobre poslovne situacije pripazite na vlastiti ego, zauzdajte ga.

Ljubav

Sledi Vam razdoblje u kojem ćete i Vi i Vaš partner imati veliku potrebu za vlastitom slobodom i vremenom, no to ne znači da nećete biti bliski. Nije vreme da budete ugroženi i nesigurni. Opustite se i uživajte u vlastitom raspoloženju.

Finansije

Ako očekujete neki priliv novca o kojem odlučuje treća osoba, budite sigurni da će ubrzo stići i to u Vašu korist. Sa finansijama ćete stajati bolje nego do sada, ali pripremite se i na neplanirani trošak.

Zdravlje

Vaše će zdravlje biti jednako kao i Vaše raspoloženje, dakle više nego dobro.

Duhovnost

U ovom ćete razdoblju spoznati istine o sebi i vlastitoj okolini, bolje ćete razumevati odnose koje imate sa drugim ljudima. Kada uvidite koliko je sve što Vas okružuje i sve što trebate činiti jednostavno, osjećaj slobode će Vas naprosto preplaviti. Podelite svoja znanja i iskustva sa drugim ljudima.

Karta okrenuta naopako

Simboliyuje pesimizam, usamljenost, depresiju i tugu, odlaganja. Upozorava Vas da bi se mogli pojaviti problemi u braku ili sa decom, ali ništa veći od onih koje otvorena komunikacija neće rešiti. Glavni razlog svih poteškoća u ovom razdoblju leži u vašem egocentričnom i pesimističnom raspoloženju. Na radnom mestu ćete napredovati iako ne onoliko koliko to očekujete; preispitajte jesu li Vaša očekivanja realna i na čemu su ona bazirana.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.