NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Sud/Novo doba XX (The Judgement – The Aeon)

Sud/Novo doba XX (The Judgement – The Aeon)

Ova karta simbolizuje ponovno rođenje i buđenje. Sud Vam nagoveštava period samoprocene, dubljeg poniranja u vlastite nedostatke i kvalitete. Budite sigurni da Vam se bliži trenutak života u kojem dosežete najvažniju tačku svog životnog puta, konačno ćete osetiti da su sve kockice u Vašem životu posložene baš onako kako Vi to želite. Ova karta upozorava Vas na činjenicu da se morate osloboditi osećaja krivice koji Vas prati – da date ljudima drugu šansu (čemu ste do sada bili neskloni).

Posao

Pazite na svaki detalj; ovo je razdoblje u kojem će svaki Vaš potez biti posmatran. Kao rezultat toga dobićete unapređenje i bićete višestruko nagrađeni, a ukoliko ste do sada zabušavali krajnje je vreme da se trgnete.

Ljubav

Ovo je trenutak u vezi “biti ili ne biti”; sasvim otvoreno razgovarajte sa partnerom, ako odlučite da je to kraj budite sigurni da je nova ljubav već tu. Ukoliko odlučite ostati u vezi budite spremni na veliki trud i odricanja kako bi stvari postavili na pravo mesto i ostvarili ravnotežu sa partnerom.

Finansije

Ova karta označava odličan finansiski period u kojem ćete ostvariti mnogo više nego što ste očekivali, ali vrlo je važno da budete mirni i strpljivi, odluke donosite polako i oprezno.

Zdravlje

Imajte pozitivan stav i budite sigurni da će se pozitivno odraziti na Vaše zdravlje.

Duhovnost

Budite otvoreni prema novim i nepoznatim stvarima. Verovatno je da će Vas početi zanimati nešto o čemu nikada niste ni sanjali. Odbacite predrasude i imaćete veliku korist.

Karta okrenuta naopako

Simbolizuje sklonost ka kritikovanju i osuđivanju drugih, izbegavanje odgovornosti, neodlučnost, strah od budućnosti i nesposobnost opraštanja. Verovatno je da ćete se morati suočiti sa posledicama grešaka koje ste činili u prošlosti. Teško ćete se nositi sa poslovnim zadatcima. Ova karta može značiti razvod ili prekid veze. Ovako okrenuta karta Suda ozbiljno Vam poručuje da naučite opraštati i da krenete dalje sa svojim životom.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.