NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Strelac u podznaku

Strelac u podznaku

Strelac u podznaku Ovan

 

Vi ste osoba koju često “svrbe stopala”. Između Strelčeve potrebe za velikim prostorima, kako u bukvalnom tako i u prenesenom smislu, i legendarnog nestrpljenja jednog Ovna, pripadate osobama kojima je teško da pronađu stabilnost.

 

Međutim, ta nestabilnost vama ne smeta, jer upravo kada ste u stalnom pokretu osećate se uravnoteženo! Dva vatrena znaka kao sto su Ovan i Strelac emituju svoj entuziijazam  i elan na jedan topao i ubedljiv način kako samo oni mogu mogu. Dakle, načini na koje se ponašate u privatnom i u javnom životu nisu toliko različiti, iako naravno, postoje neke nijanse.

 

Sa Suncem u Strelcu, vi ste zainteresovani za velike projekte i ideje. Ciljate visoko, i često niste u stanju da postavite razumne granice. Zahvaljujući svom podznaku u  Ovnu, drugima delujete impulsivno, naivno, veoma odgovorno i  doživljavaju vas kao plemenitu osobu. Ali isto tako gledate na svet sa filozofskom okom, što dovodi do toga da vas drugi optužuju da ste elitistički ili intelektualno arogantni … Vaš optimizam i samopouzdanje šesto kod drugih izazivaju ljubomoru.

 

Strelac u podznaku Bik

 

Druželjubivost i sklonost ka hrani čine osobu sa ovakvom kombinacijom znaka i podznaka zanimljivim sagovornikom koji je uvek spreman da učestvuje u svim životnim zadovoljstvima. Zahvaljujući podznaku u Biku, koji utiče na vaš spoljašnji izgled i ponašanje, možete drugima delovati kao neko ko nije uvek spreman na saradnju jer imate svoja uverenja i čvrste stavove ili zato što ste oprezni i slušate svoju intuiciju  ili pak, zato što lako detektujete licemerje i pokušaj da vam neko nametne svoje mišljenje…

 

Potrebno je da prođe neko vreme za početak, da bii ste se osećali udobno i sigurno u određenom okruženju, i tada lenjo skliznete u okolni ambijent. Zahvaljujući svom Strelcu, kojim se definiše vaš unutrašnji svet, vi ste fleksibilniji i mobilniji nego što se čini na prvi pogled, što može uplašiti druge kada otkriju taj deo vaše prirode.

 

Veliki ste ljubitelj putovanja i neverovatnih otkrića, ali takođe možete da napravite i korak dalje u duhovnim ili filozofskim putovanjima, u potrazi za mnoštvom informacija u cilju razumevanje svrhe života. Pazite da se ne rasplinete. Ispod vašeg očiglednog opreza, krije se nemiran duh koji nije uvek lako kontrolisati …

 

Strelac u podznaku Blizanci

 

Vaš znak i vaš podznak su dvostruke i promenljive prirode, što vam daje jaku sklonost ka putovanjima ali i strastvenu radoznalost za spoljašnji svet, koju ste željni da otkrivate i istražujete bez obzira na sve njegove potencijalne opasnosti …

 

Niste baš prave spletkare, naprotiv, vi ste oportunista u dobrom smislu reči, i često koristite svaku priliku da otkrivate druge ali i da iznosite svoje svestrana razmišljanja i ukus. Iako možete delovati drugima kao površna osoba zahvaljujući svom podznaku u Blizanacima, vi zapravo tražite pravo značenje života i cenite smislene međuljudske odnose.

 

Razapeti ste između zadovoljstva da se što bolje informišete idući od jednog društva do drugog i potrebe da se organizujute što se ponekada čini kao nemoguća misija. Uživate u prikupljanju enciklopedijskog znanja, svesni da ga je teško selektovati a da sve bude u okvirima umerenosti. Vi ste brzi i komunikativni, ali vas drugi ponekad kritikuju – s pravom ili pogrešno – za nedostatak originalnosti i ozbiljnosti. Ono što je očigledno je da nikada  ne dozvoljavate da vas pesimizam i moralna nefleksibilnost  nadvladaju.

 

Strelac u podznaku Rak

 

Strelac i Rak su dva veoma različita znaka inspirisana istim lutajućim duhom, te su vas obdarila sa jakom sklonošću ka putovanjima, ali i maštovitošću- Zahvaljujući vašem podznaku u Raku, drugima delujete na prvi pogled kao mirna, staložena i pažljiva osoba. Istina je da na sve načine pokušavate da zaštitite svoju privatnu sferu kako se ne bi izgubili u pomami i odnosima koji su kratkog veka a koje smatrate pretnjom po svoj mir.

 

Budući da su vaše osobine u suprotnosti,  imate tendenciju da se zaštitite od svih stvari koje vam nisu dovoljno poznate. Vaša žeđ za otkrićima kao i vaša žudnja za istraživanjem ogromnog sveta su potpis vašeg znaka. Duboko vas privlači sve ono što je drugačije, i jednom kada se naviknete na to, pokazujete neverovatno širok um kojeg često prate entuzijazam i oduševljenje.

 

I Strelac i Rak su često umotani u svojim mislima. Rak je duboko vezan za svoju tvrđavu i lako da se kreće po svojoj mašti, čime otvara put za skitanje širom sveta, daleko od realnosti svakodnevnog života. Kako je Strelac više vatren i pokretan, to vam daje nemirna stopala i tera vas da izađete iz ljušture u spoljašnji svet.

 

Strelac u podznaku Lav

 

Vi ste neverovatno blistavi! Ova dva vatrena znaka, Strelac i Lav,  su prava infuzija  energije i smelosti u vama. Vi ste pompezni, ali srdačni, obično široko osmehnuti i ne oklevate da se suočite sa svetom oko sebe. Možda nećete biti uvek dovoljno oprezni ili diskretni i ponekad možete izazvati strah kod osoba koje imaju tendenciju da ignorišu ili podcenjivacki stav.

 

Lav je više uporan i individualistički od Strelca, što može biti kvalitet i omogućava vam da projektujete imidž da je sve pod samokontrolom i osobe koja je sigurna u sebe. Uživate da pokazujete drugima svoje ponosno i velikodušno lice, dok vas drugi lako pokreću komplimentima.

 

Ipak, vaš znak Strelac, kojim se definiše vaš unutrašnji svet, želi da ostane fleksibilan i otvoren za drugačija mišljenja. Samo vaši prijatelji i bliske vam osobe poznaju i onaj deo vaše prirode koji ima sklonosti ka idealizmu i veliko interesovanje za egzotiku.

Strelac obično želi da nadmaši sebe, otkriva nove vidike kako bi se beskonačno razvijao i sakupi što je više moguće znanja, ponekad do te mere da se rasplinjuje. Sa druge strane Lav je taj koji će se pobrinuti da ne zalutate “negde drugde” i da ostanete osoba kakva zaista jeste.

 

Strelac u podznaku  Devica

 

Vaš nastup i kako vas drugi vide je definisano podznakom u Devici i u suprotnosti  je sa samim sobom koje je određeno vašim znakom Strelca. Međutim, ova dva promenljiva znaka dele istu sposobnost da se prilagode novim situacijama, i oba ima tendenciju da se usavršavaju u svakom pogledu. Sasvim je tačno kada se kaže da ste prilično fleksibilni i spremni da prihvate različite poglede, a da uzimate u obzir promenu kao priliku za napredak.

 

Devica je zemljani znak i daje vam smerno i uzdržano ponašanje, posebno kada ste sa osobama koje ne poznajete, jer želite da ih pažljivo osmotrite pre nego što sebe istaknete. Vaš Strelac s druge strane, če rado požuriti da upozna druge ukoliko nije pod budnim okom oprezne Device.

 

Strelac spontano teži putovanjima ali i stranim i ambicioznim idejama. Strelac smatra da je Devica previše stidljiva, a Devica optužuje Strelca za megalomaniju. Ono što je očigledno je da je preterani intelektualni ponos jedna od vaših značajnijih mana. Stoga, nikada ne oklevaju da iskoriste kritičke veštine, kao i oprez koji je svojstven Devici. Na ovaj način se može dogoditi da često budete u apsurdnoj situaciji kada ćete poželeti  akcije pod uticajem neverovatnog entuzijazma i da realizujete grandiozne vizije a sa druge strane intelektualnog ponosa koji može sve da poremeti i anulira.

 

Strelac u podznaku Vaga

 

Jedna stvar se ne može reći za vas a to je da ste ravnodušni prema modnim okupljanjima i dešavanjima! Cenite sve svoje brojne i ponekad površne kontakte sa osobama koje tek  upoznajete  prilikom  mnogobrojnih  izlazaka, i sa njima veoma lako nalazite zajednički jezik.

 

Ipak, to ne znači da je način na koji komunicirate agresivan i razmetljiv. Vaš podznak Vaga vam daje masku društvene i ljubazne osobe i omogućava da se prirodno integrišete u društvo. Iz istog razloga vaše ponašanje odiše posebnim suptilnim magnetizmom.

 

U svakom slučaju, vaš Strelac je prepun entuzijazma ispod spoljašnjeg izgleda estete koji vrednuje umerenost. I Strelac i Vaga čeznu da dobiju što veću podršku okoline i  čine sve napore kako bi uzajamno razumevanje preovladalo među sagovornicima, bez obzira na to kolike su razlike u stavovima u pitanju. Kao vatreni znak, Strelac tu ne može mnogo da doprinese, ali njegov udeo u komunikaciji se ogleda u optimizmu koji širi u opštoj atmosferi. Vaše samopouzdanje je veoma opipljivo, ali onima koji su nešto realniji, čini se preterano i nepotrebno. Tačno je da se ni Strelac ni Vaga ne mogu pohvaliti postojanošću i pragmatizmom …

 

Strelac u podznaku Škorpija

 

Ova kombinacija znaka i podznaka daje osobu koja je veoma strastvena. Strelac kao predstavnik vatrenog znaka i ključale vode jedne Škorpije će vam retko dati priliku da ostanete smireni … Sa Strelcem kao glavnim znakom, vi ste pre svega zainteresovani za teme univerzalne prirode, kao što su različiti segmenti znanja prikupljeni sa vaših putovanja ili studija a koji vam omogućavaju da steknete sveukupnu sliku sveta oko vas.

 

Vi ste stalno u pokretu, a vaši prijatelji i bliske osobe znaju koliko ste u suštini nestrpljivi i površni unutar sebe. Međutim, kada vas drugi prvi put sretnu, primećuju sve odlike vašeg podznaka Škorpije. Škorpija je veoma privržena u odnosima ali i uzdržana slično kao i Strelac koji je takođe  pronicljiv i rezervisan.

 

Pripadate osobama koje su veoma tajanstvene a zahvaljući svojoj intuiciji i  oštroumnosti  pažljivo vršite odabir osoba koje smatrate dostojnima da postanu deo vašeg sveta. U svim okolnostima, pa čak i kada zaboravite da se ponašate sa dovoljno takta i uzdržano, drugi su fascinirani načinom na koji osvajate i vašom nepredvidivom energijom.

 

Strelac u podznaku Strelac

 

Vi ste dvostruki Strelac, što ukazuje da je vaše ponašanje jednako, i kada ste u društvu i u privatnim okolnostima. Čvrsto se držite svoje nezavisnosti i svog izbora da slobodno delate. Imate “nemirne noge”,  zainteresovani ste za mnoštvo toga koje vas čeka da ga istražite, bilo da je reč o intelektialnim ili konkretnim situacijama i za daleka putovanja.

 

Kao vatreni znak, Strelac je obdaren sa optimizmom i jakom voljom, konstantno je u potrazi za duhovnim i fizičkim osvajanjima, i njegovu divlju prirodu je teško ukrotiti. Osim toga, kao promenljivi znak, Strelac jedva da razume vrline strpljenja i izdržljivosti, iako je uvek spreman da prizna najrazličitije i egzotične tačke gledišta drugih. Ponekad druge možete da zbuni svojim idejama koje su u suprotnosti sa onima koje je tako strpljivo prikupljao iz mnogobrojnih kontakata.

 

Vi ste filozofski, intuitivni i dobronamerni, imate potrebu da  civilizujete društvene odnose najbolje što možete, ali s vremena na vreme, ova  vaša diplomatska tendencija može biti od drugih protumačena kao snishodljivi elitizam. To je sasvim paradoksalno jer nametnuta tolerancija može sakriti oblik tiranije. Rešenje je da negujete svoj entuzijazam i ne budete previše zahtevni kada su drugi u pitanju.

 

Strelac u podznaku Jarac

 

Vi ste mešavina Srelčeve drskosti i Jarčeve ozbiljnosti. Postoji uverenje da su Strelac i Jarac veoma različiti, pa ipak … Osobe sa ovakvom kombinacijom znaka i podznaka su ambiciozne i intuitivne, i obično su duboko zabrinute za razvoj stvari u svetu, tako da će i vaše interesovanje retko ostati u granicama ličnog života, jer smatrate da vam je tu previše tesno.

 

Strelac je  dalekovid i širokih pogleda dok Jarac, koji je takođe dalekovid, obraća više pažnje na vremenski faktor i uzima u obzir strukture sakrivene u svemu. Jupiter i Saturn, vladaoci vašeg znaka i podznaka, su oba vladari vrhovnog hrama Pantenona, što svakako objašnjava vaš osećaj za odgovornost i volju da  postignete društvenu koheziju.

 

Više prozaično, može se reći da ste zainteresovani za stvari kao što su kultura, putovanja, politika, filozofija, duhovnost, itd. Zahvaljujući podznaku u Jarcu, drugima delujete prilično hladno, i onima koje tek srećete ali i bliskim osobama. Koristite intelektualnu strogost koja je kako bi zavredili poštovanje drugih.

 

Kada vas drugi bolje upoznaju često se oduševe srdačnošću vašeg Strelca i njegovom legendarnom društvenošću.

 

Strelac u podznaku Vodolija

 

Vi ste uvek negde drugde, i fizički i mentalno. Ne podnosite ograničenja na vaše potrebe za kretanjem i na vaše intelektualne širine. Strelac i Vodolija imaju istu Prometejsku i prostranu suštinu koju su spremni da podele sa istomišljenicima.

 

Vi nikada niste u status kuo poziciji ili okruženi osrednjom rutinom što precizno sumira vašu filozofiju. Otvoreni, tolerantni i komunikativni. Posedujete jedinstven šarm kojim osvajate druge i znate kako da privučete veliki broj onih koji će podržati  način na koji mislite i radite.

S druge strane, možete drugima delovati plitko i nestabilno. Ono što vi smatrate da je vizionarsko i uzbudljivo može biti prihvaćeno od drugih ali je to ujedno i mač sa dve oštrice.

 

Vodolija se razlikuje od Strelca u činjenici da se njen zdravorazumski način poimanja sveta oko sebe, može pretvoriti u Strelčevu opsesiju ili osobu koja je lažno otvorenog uma i širokog duha.

Svoju bestelesnu pojavu, koja je odlika Strelca, emitujete kada se nalazite u poznatom okruženju. Tada pokazujete svoju pravu prirodu, koja je vatrenija i sujetnija nego što je to delovalo na prvi pogled i dokazujete da je Vodolijina anđeoska strana u stvari samo fasada. Ipak, optimizam ostaje vaša stalna osobina.

 

Strelac u podznaku Ribe

 

Vi ste definitivno veliki idealista i duboko u potrazi za bilo čime što je novo za vas i zbog toga, niste u stanju da razumete nezaobilazne prozaične aspekte života.

Strelac traži smisao svog života u spoljašnjem svetu, i beskrajno je posvećen tom cilju, a Ribe vole da slušaju svoje uutarnje porive i fokusirane su u potpunosti na ono što smatraju da je bitno otporne na sve što se dešava van njihovog ličnog sveta. Vrlo ste prilagodljivi i društveni, bez obzira na sve.

 

Drugima delujete kao da ste opijeni sanjivom ravnodušnosti, što je odlika vašeg podznaka u Ribama, dok sa druge strane, oni koji vas bolje poznaju prepoznaju u vama jedan izraženiji i ubedljiviji stav, što je osobina Strelca i vašeg istinskog sebe. Dakle, samo kada ste sa svojim prijateljima i bliskim osobama  pokazujete svoju ratobornu drskost dok pred drugima delujete više kao osoba koja je rođena u znaku Ribe, kao neko ko je pun empatije i osetljiv.

 

Međutim, i Ribe, iako su vodeni i promenljivi znak, sigurno su kadre za oslobađanje nepredvidivog besa. Retko vam nedostaje velikodušnosti i dobrote, i iako vam neke osobe spočitavaju da ste nestabilni, u stanju su da vam to brzo i oproste jer veoma poštuju vaše nepobitne diplomatske kvalitete.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.