NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Strelac slaganje sa drugim znacima

Strelac slaganje sa drugim znacima

Strelac slaganje sa drugim znacima

Kako se slažu Strelac i Ovan

Sexualno ovo može biti fantastična kratka veza, možda je najbolje – avantura! Inače ako potraje pitanje je momenta kada ce početi da se takmiče u znanju, uspesima, iskustvu… Kako su surovo iskreni oboje, neće birati reči pa lako ovde dođe do žestokih svađa. Ipak, uvek ostaju prijatelji.

 

Kako se slažu Strelac i Bik

Jedino što je zajedničko za ovo dvoje je prvoklasni hedonizam. Žena Strelac može isprovocirati Bika da za nju da svo blago koje poseduje, otopivši mu srce svojom spontanošcu i šarmom. Ako je muškarac Bik osim zdravog sexa, nikakve garancije za budućnost nema..

 

Kako se slažu Strelac i Blizanci

Njima će biti vrlo lako da nađu teme o kojima će pričati pre sexa, za vreme sexa, posle sexa… Oni kao da usta uopšte ne zatvaraju. Nemirnog su duha, inteligentni I društveni, pa i ove veze uglavnom započinju rušenjem dugih prijateljstava. Najbolje kada je žena Blizanac. Obrnuto, muškarac Blizanac će strepeti da će ga žena Strelac ostaviti i otići.

 

Kako se slažu Strelac i Rak

Oni su kao crno i belo, a opet ovo je česta kombinacija! Žena Strelac je zaista tip ljubavnice-majke kakvu traži muškarac Rak: svoja a brižna, sexy a pristojna, puna razumevanja i saveta, što će on ceniti, obasipati je pažnjom i ljubavlju. Obrnuto, žena Rak i muški Strelac jedan u drugom bude ono najgore, ljubomoru i poroke, pa veza baš i nije naročito konstruktivna!

 

Kako se slažu Strelac i Lav

Ovo dvoje mogu biti izvrsni savetodavci, jedno drugom podrška i spas u zadnji čas. Zbog toga ostaju prijatelji i kada strast prođe. Teško ovde dolazi do jakih emocija jer su raspoloženi uvek za druženja pa intimni trenuci izostaju, a i tada izlaze među ljude. Oni su kao dva lovca na odmoru u sred hajke, pa kada napune baterije idu dalje svako nekoj svojoj zveri.

 

Kako se slažu Strelac i Devica

Njih najpre privlači intelekt. Za svaku Strelčevu apstrakciju Devica će imati naučne dokaze ”za” ili ”protiv” što može biti zanimljivo na početku. Međutim vremenom, Strelca će početi da guši Devičina analitičnost, imaće utisak kao da je na saslušanju, a I vatren sex će mu nedostajati pa će malo prošvrljati sa strane.

 

Kako se slažu Strelac i Vaga

Vaga će na kilometar nanjušiti da se u blizini nalazi Strelac. Ovde lako i brzo dolazi do zaljubljivanja, maštovitog sexa, zajedničkih putovanja, planova za budućnost…Vaga će Strelcu uvek dati dovoljno slobode, ali će se opet namučiti da ga zadrži pored sebe (pogotovo ako je muškarac Vaga).

 

Kako se slažu Strelac i Škorpija

Ovo je prvenstveno jaka seksualna kombinacija, sa mnogo mašte kod oba partnera koja će im stalno iznova povećavati njihove seksualne apetite i tako ih dugo vremena držati zajedno. Moguća je dobra i kvalitetna veza, ali i traži mnogo odricanja i kompromisa.

 

Kako se slažu Strelac i Strelac

Najidealniji partner za Strelca je uvek i samo drugi Strelac. Jedino on će ih razumeti i kada ćute. To je dobra kombinacija dve osobe koja može da donese jako lepe rezultate kada je u pitanju rad i zarada. Ako uspeju da prevaziđu svoju ljutnju i sujetu koja se može javljati, ovakav brak može biti krajnje dugoročan.

 

Kako se slažu Strelac i Jarac

Jedno je ovde sigurno je da niko ne može naterati Jarca na smeh kao Strelac i niko ne može spustiti tako surovo Strelca na zemlju kao Jarac. U svemu ostalom – imaju hladan odnos. U početku će ovaj odnos biti začinjen sa dosta strasti, seks može biti fantastičan, a u globalu to stanje će se teško održati trajno.

 

Kako se slažu Strelac i Vodolija

Ako vidite dvoje kako nasmejani drže se za ruke šetaju gradom, slaveći taj dan kao posebnu svetkovinu iako je sasvim običan, to su najverovatnije Strelac i Vodolija! Vole da rizikuju, da ulaze u avanture, bave se umetnošću ili nekim kreativnim poslom, drugačiji su od svih! Oni se jednostavno vole!

 

Kako se slažu Strelac i Ribe

Ovde lako i brzo dolazi do prelaženja na stvar. Najpre će ih vezati duhovnost i sex, ali i kada toga nema ujednačenog su ritma, na istoj frekvenciji i dobro se slažu. Riba može samo smarati Strelca svojom predugom pričom, ali će on već pronaći načina da joj zapuši usta! Svađe mogu biti veoma česte.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.