NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Strelac – 2018

Posao: Godina koja je pred vama će doneti zanimljiv sled događaja vezano za poslovno, ali i finansijsko stanje. Najpre vas, već samim početkom godine može sačekati neka nova poslovna ponuda, o kojoj ćete se intenzivno razmišljati. Naposletku, kako godina bude odmicala, nizaće se uspesi, a vi ćete biti poprilično zadovoljni tretmanom koji dobijate na poslu. Druga polovina godine biće rezervisana za popravak finansija i naplatu nekih zaostalih potraživanja. Ukoliko imate neki sudski proces za naplatu potraživanja, tada vam stiže novac. Sam kraj godine ponovo donosi priliku za nove poslovne ponude, promenu posla, ali možda čak i promenu mesta boravka.

Ljubav: Emotivno stanje može biti poprilično komplikovano u prva tri meseca, posebno ako ste u vezi sa dugim vremenskim stažom. Problemi mogu biti raznorazni, od naglašene ljubomore do toga da vaša emotivna veza može postati predmet raznih glasina i tačeva koji će se saznati. Neke prilike za napredak veze mogu biti propuštene u tom periodu, ali će leto maksimalno približiti partnere kao i period poslednjeg kvartala. Upravo tada od svog partnera možete doživeti neko prijatno iznenađenje u vidu nečega što ste dugo čekali. Ako ste slobodni, sa lakoćom možete pronaći partnera za ozbiljnu emotivnu vezu, čim za sva vremena u svojim mislima prevazđete prošlost.

Zdravlje: Češće kontrole krvne slike i opšteg zdravstvenog stanja su preporuka, zbog toga što će biti raznih minimalnih simptoma zbog kojih ćete gubiti na kvalitetu života poput umora, malaksalosti i slićno.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.