NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Strelac – 2019

Ljubav: Odlična godina je pred vama i moguće je da uredite svoju postojeću emotivnu vezu do te mere da se na kraju od nje dogodi nešto vise. Sam kraj godine može da donese krupne korake poput formalnog ulaska u brak, veridbe, početka zajedničkog života ili slično. Ako ste slobodni, osoba u Vodenom znaku može brzo i sa lakoćom osvojiti vaše srce, a pojaviće se sasvim slučajno u drugom kvartalu ove godine.

Novac: Novčano stanje će biti veoma dinamično, ali kada se godina bude privela kraju i kad se „podvuče crta“, definitivno ćete imati pozitivan saldo. Sve u svemu, biće više prihoda neko rashoda, zbog čega ćete imati mnogo razloga da budete veoma zadovoljni. Najviše prihoda ostvarićete kroz primarni, ali i dodatni posao, pa imajte na umu da trebate da prihvatite sve neke ponude koje vam budu delovale interesantno.

Zdravlje: Kondicija će vam se popravljati iz meseca u mesec, praktično simetrično i kako godina bude odmicala, imaćete više snage, energije, ali i više volje da se bavite sportom, odnosno rekreacijom. Nemojte tražiti izgovore da se konačno postarate da svoje telo dovedete u drobru formu. Vodite računa o bubrezima, ili jetri, ako ste ranije imali takvih problema. Na proleće su moguće blage alergijske reakcije.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.