NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Astro sponzoruše – ove dame najviše vole da troše novac svojih partnera!

Astro sponzoruše – ove dame najviše vole da troše novac svojih partnera!

Nekada davno su se zvale kongubine, onda u doba devedesetih sponzoruše, a danas za njih često važi nadimak „starlete“. To su dame koje ne moraju nužno biti nesposobne da same zarade novac, ali jednostavno njihov životni stil nameće pravilo da troše pare svog partnera. One zahtevaju da im onaj sa kim su u vezi obezbedi sve što im je neophodno. Čak i da imaju svoj novac, one će i dalje trošiti njegov, jer smatraju da su to zaslužile, a takođe, takvo plaćanje tumače kao svojevrsan dokaz ljubavi koju on oseća prema njima.

 

Blizanci

Žena rođena u znaku Blizanaca može da se ispostavi kao najlukavije stvorenje. Na prvi pogled, čedna i fina, čovek bi pomislio da nije u stanju da uzme i jedan jedini dinar od svog emotivnom partnera. Ipak, ona ume da napravi takvu „igricu“ da nekako ispadne da se to naprosto podrazumeva. Ona maksimalno uživa trošeći njenov novac. U početku će biti diskretna, snebivaće se kada uzme svaki dinar, da bi na kraju beskrupulozno sama uzimala novac od njega, i probijala sve limite na kreditnim karticama koje ima.

Rak

Žena rođena u znaku Raka je još finija! Ona definitivno predstavlja jedno čedno stvorenje koje od svog dragog sigurno neće zahtevati da joj obezbedi luksuzne stvari, kola, večere, putovanja,…ali zato sve drugo hoce. Pod izgovorom jako velikih troškova života, žena u ovom znaku jako vešto izmami novac od svog partnera. Do duše, ona će sve što uzme legitimisati kroz dozu ljubavi, poljupce i slično, ume da se revanšira, pa da svom dragom maksimalno ugodi za uzvrat, ali se toga ne bi ni setila da joj lova nije trebala.

Škorpija

Žena Škorpija je najopasnija sponzoruša, jer uglavnom ima i svoju lovu. Međutim, zašto bi ona svoju lovu trošila?! Pa nije valjda blesava?! Ona će svoju lovu kao krtica gurati u „štek“ dok će njegove pare maksimalno i nemilice trošiti. Ona novac ne uzima pod izgovorom bede i neimaštine koju prolazi, već naprotiv tome, ostavlja utisak žene koja sama sebi stvara luksuz, koja je na luksuz navikla i koja naprosto mora da ima isto tako potkovanog, i galantnog muškarca pored sebe, kako bi samo taj trend lepog života održala.

Ribe

Žena rođena u znaku Riba itekako ima svoju lovu, profesiju, ali ona „jadna“…eto…ne ume baš sa parama, pa je tera maler i onda je najbolje da uskoči njen dragi u pomoć. Ona mami lovu od muškarca, jer smatra da svaki muškarac koji nema lovu nije sposoban da joj bude partner, a onaj koji ima lovu, a neće da pruži, nikada neće biti u konkurenciji za njenog partnera. Na taj način ona sprovodi razne testove i definitivno smatra da što joj više love partner da, da je više voli. Obožava kad se partner sam seti da joj nešto pruži.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Astro osobine vašeg muža! Evo kako se ponaša u braku!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.