NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Snaga  XI (The Lust/Strenght)

Snaga XI (The Lust/Strenght)

Ova karta simbolizuje snagu, hrabrost i moć ljudske volje. Kada se pojavi upozorava na činjenicu da se morate osloboditi svoje hipersenzibilnosti i prestati biti sluga vlastitim strahovima, afektima i osećajima. Sada ste u razdoblju kada imate snage okrenuti se od negativnih emocija koje guše vašu sposobnost vladanja vlastitim životom na dostojanstven način. Predstavlja stepen sviesti u kojem ćete ovladati vlastitim osećanjima.

Posao

Na poslu ćete napredovati, a ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vreme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako tražite posao, gotovo je sigurno da ćete ga naći, sada je vreme da “pucate visoko”.

Ljubav

Odnos s partnerom će biti vrlo podržavajući i otvoren, ima će pozitivan odraz na Vas i na partnera. Ukoliko niste u vezi odlično je vrieme za upoznavanje novih ljudi.

Finansije

Novac bi u ovom razdoblju trebao biti najmanja preokupacija, solidno ćete stajati s tim u vezi, ali pokušajte barem malo uštedeti.

Zdravlje

U prilično ste dobroj telesnoj formi. Razmislite o porocima i ostavljanju loših navika.

Duhovnost

Ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Potrudite se da jednaku pažnju pridajete telu, duhu i umu.

Karta okrenuta naopako

Vaša zavisnost o drugim ljudima koči Vaš lični rast i razvoj, nema stvarne prepreke da se osamostalite. Karta Vas upozorava na Vaš kruti stav prema drugima, ljudi iz okoline mogu biti nepovjerljivi prema Vama. Karta Snage okrenuta naopako može značiti da ćete se Vi ili Vama bliska osoba razboleti; važno je da na vreme posjetite lekara.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.