NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Snaga  XI (The Lust/Strenght)

Snaga XI (The Lust/Strenght)

Ova karta simbolizuje snagu, hrabrost i moć ljudske volje. Kada se pojavi upozorava na činjenicu da se morate osloboditi svoje hipersenzibilnosti i prestati biti sluga vlastitim strahovima, afektima i osećajima. Sada ste u razdoblju kada imate snage okrenuti se od negativnih emocija koje guše vašu sposobnost vladanja vlastitim životom na dostojanstven način. Predstavlja stepen sviesti u kojem ćete ovladati vlastitim osećanjima.

Posao

Na poslu ćete napredovati, a ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vreme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako tražite posao, gotovo je sigurno da ćete ga naći, sada je vreme da “pucate visoko”.

Ljubav

Odnos s partnerom će biti vrlo podržavajući i otvoren, ima će pozitivan odraz na Vas i na partnera. Ukoliko niste u vezi odlično je vrieme za upoznavanje novih ljudi.

Finansije

Novac bi u ovom razdoblju trebao biti najmanja preokupacija, solidno ćete stajati s tim u vezi, ali pokušajte barem malo uštedeti.

Zdravlje

U prilično ste dobroj telesnoj formi. Razmislite o porocima i ostavljanju loših navika.

Duhovnost

Ova karta Vam poručuje da ste duhovno jači nego što mislite. Potrudite se da jednaku pažnju pridajete telu, duhu i umu.

Karta okrenuta naopako

Vaša zavisnost o drugim ljudima koči Vaš lični rast i razvoj, nema stvarne prepreke da se osamostalite. Karta Vas upozorava na Vaš kruti stav prema drugima, ljudi iz okoline mogu biti nepovjerljivi prema Vama. Karta Snage okrenuta naopako može značiti da ćete se Vi ili Vama bliska osoba razboleti; važno je da na vreme posjetite lekara.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.