NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Smrt  XIII (The Death)

Smrt XIII (The Death)

Ova karta izaziva strah i nevericu što uopšte ne bi trebao biti slučaj; karta Smrti uopše ne predstavlja fizičku smrt već simbolizuje završetak odnosa, određene životne faze. Karta naglašava činjenicu da je završetak znak novog početka i otvaranja novih perspektiva i mogućnosti. Važno je u ovom razdoblju biti hrabar i odvažiti se na nove izazove koji će uvelike doprinijeti boljem kvalitetu života.

Posao

Ukoliko ste nezadovoljni situacijom na poslu, smatrate da ste malo plaćeni a ipak radite taj posao zbog sigurnosti prihoda te je verovatno da ćete otkaz dobiti, razmislite ne bi li radije sami dali otkaz. Ne bojte se promjene jer Vas čeka posao na kojem ćete biti mnogo zadovoljniji nego što ste sada.

Ljubav

Uhvatite se u koštac s problemima koje imate u vezi, pokušajte ih razriješiti. Imajte na umu da nisu svi problemi rešivi, nemojte se bojati ostati sami. Razlog za ostanak u vezi koja je loša nije ni strah od samoće ni strah od nepoznatog.

Finansije

Ne izbjegavajte suočavanje s realnošću. Situacija na financijskom planu nije bajna, ali je došlo vreme da se suočite s problemom kako biste ga mogli rešiti. Ne ustručavajte se u traženju pomoći prijatelja.

Zdravlje

Izbjegavajte alkohol i stres. Osigurajte sebi mnogo sna i odmora. Nemojte ignorisati znakove koje Vam telo šalje. Posetite lekara.

Duhovnost

Ne odupirite se promeni, dozvolite sebi da osetite i tugu i ljutnju, ali nemojte dopustiti da Vas preuzme. Nemojte potiskivati emocije, ali nemojte dozvoliti ni da ovladaju Vama.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta simbolizuje strah od promene, strah od budućnosti, osjećaj tuge i apatije. Bojite se preduzeti bilo kakvu promenu u životu jer se bojite nepoznatog. Razmišljate u poznatim i davno naučenim okvirima što Vas nikako ne dovodi do napretka i željenih dostignuća. Karta Vam savetuje da se potrudite i da promenite način razmišljanja jer ste ovako teški samom sebi i bliskim ljudima. Pripazite da zbog mentalne i duhovne tromosti ne izgubite partnera.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.