NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Škorpija u podznaku

Škorpija u podznaku

Škorpija u podznaku Ovan

 

Kakva snažna ličnost! Vaši neprijatelji bolje da pripaze šta rade i izbegavaju da se hvataju u koštac sa vama. Zahvaljujući   podznaku u Ovnu, okolina vas  doživljava kao izuzetno smelu i impulsivnu osobu. Drugi su ili ispunjeni entuzijazmom, ili  su uplašeni kada vas prvi put sretnu. Vi ne radite nista polovično i takav utisak i odajete.

 

Vaši prijatelji i bliske osobe poznaju vaše tajne i kompleksnu prirodu. U svakom slučaju, obzirom da mrzite jednostavne i frustrirajuće kompromise, samim tim ističete svoju specifičnost. Iako vaša očigledna nesmotrenost može da bude simpatična osobama iz vašeg okruženja, morate imati na umu da to takođe može zastrašiti mnoge druge. Morate paziti na opasnosti prouzrokovane tvrdokornim stavovima.

 

Ispod vašeg vojničkog stava, postoji čitava skala  intenzivnih emocija  u tolikom obimu da ponekad zaista izgledate neodoljivo i zbog njih zapadate u paradoksalne situacije. Zapravo, strast vam odgovara savršeno, i nekako, vi uživate u tim bolnim, moćnim i tajnim emocija koje otkrivate samo svojim najintimnijim prijateljima. Vi ste obdareni sa više taktičkih i psihičkih sposobnosti nego što vaš spoljašnji izgled to  dozvoljava da se nasluti, i vaš opora i dobro odabrana zapažanja često ostavljaju u čudu sagovornike i pogođaju pravo u centar. Osorni i strastveni? Definitivno ste to vi!

 

Škorpija u podznaku Bik

 

Instinktivni moć ova dva fiksna  znaka, Škorpije i Bika, vas je obdarila sa odlučnošću i upornošću koji su skoro zastrašujući! Zahvaljujući podznaku u Biku, na prvi pogled, izgledate prilično mirno i opušteno. Zaista, vi znate kako da uživate u dobrim stvarima koje život nudi, kao i kako da ih podelite sa drugim osobama. Ipak, vi i nadalje ostajete vrlo oprezni u upravljanju svojim resursima.

 

Vaše gostoprimstvo privlači druge koji su spremni da vas bolje upoznaju, i to im omogućava da otkriju Škorpiju u vama  koja je dvosmislena, kompleksna i napaćena. I Škorpija i Bik imaju jak seksualni nagon, pored  tvrdoglavosti i istrajnosti, i to je reputacija koja ih prati.

 

Međutim, ova dva znaka zauzimaju suprotna mesta u krugu zodijaka, i dok istraživački i radoznali um Škorpije voli sve da analizira sa hirurškom preciznošću pokušavajući da nadmaši samu sebe, čak i po cenu da se upetlja u komplikovane situacije, naprotiv, Bik traži sigurnost i najveći deo vreme pokazuje razoružavajuće sladak i koristan pragmatizam, jer smatra da je strpljenje u radu  bezbednije nego neki rizičan i ishitren poduhvat.

 

U svakom slučaju, vaše slabosti su  opsesija i posesivnost. Ako ste u paru, kada je dobro uhodan odnos, sebe  dajete potpuno  svom partneru, ali ako vas partner razočara prati vas jak i dubok osećaj izdaje i teško prelazite preko takvih stvari.

 

Škorpija u podznaku Blizanci

 

Kao što je određeno od strane vašeg podznaka u Blizancima, vaš spoljašnji stav je vragolast i odiše fleksibilnom lakoćom. Lako uspostavljate kontakte, a svojim osobinama kao što su  lucidnost,humor i suptilnost, koji su inače atributi  jedne Škorpije, lako se prilagođavate drugima.

Vi birate centre interesovanja i ljude koji podstiču vašu znatiželju, pronicljivost i oštroumnosti.

 

Kako su Blizanci intelektualni ​​i nestalni, rizikujete da budete raspeti na sto strana. Na sreću, ova tendencija se neutrališe od strane Škorpije i vašeg unutrašnjeg bića, koje ima potrebu za predanošću, privrženošću i manijakalnim perfekconizmom.

 

Vi ste džangrizavi i osorni prema bliskim prijateljima, ali prema drugima, koje ne poznajete tako dobro, pokazujete  mnogo više društvenosti i prilagodljivosti. U svakom slučaju, teško vas je izbaciti iz ravnoteže, jer koristite kritičko rasuđivanje i svoje posmatračke sposobnosti veoma dobro. Emotivni, brižni i senzualniji ste nego  što igledate na prvi pogled. Vaša kameleonska prilagodljivost je samo maska koju tako praktično nosite u društvu.

 

Škorpija u podznaku Rak

 

Da li je moguće da vam se neko približi? Istinu govoreći, vaš znak i podznak nije lako  pripitomiti, ovo je najmanje što se može reći … Da li se plašite da će vaše dobro čuvane tajne neko otkriti?

 

Kombinacijom Raka sa dobro oklopljenom ljušturom, i Škorpije koja je diskretna, anksiozna i zabrinjavajuće opasna, imate sve razloge da da svojoj okolini izgledate prilično zagonetno. U većini slučajeva, kada ste u društvu, ponašaćete se defanzivno kao da se plašite da bi neko mogao da ugrozi vaš unutarnji svet, koji vam je tako  udoban i lep, i u kojem često nalazite utočište. Škorpija u vama otkriva svoju pravu prirodu tek kada drugi pokušaju da pređu granicu koju ste postavili.

 

Vi ste pomalo sanjar i brižni, ali u isto vreme delujete drugima zagonetno, privlačno i lukavo. Sve primate k srcu i intenzivno ste posvećeni svojim odnosima, ali uživate i  u  ekstremnim situacijama  upakovanim  u uzbuđenje i opasnosti.

 

Vi ste instinktivni i posesivni, i morate biti pažljivi kako drugi ne bi imali osećaj kako ih davite.  Budući da su vaš znak i podznak oba vodeni znaci, to produbljuje vašu intuiciju i maštu, a to svakako ima određen uticaj na vaše ponašanje. Često lutate  svojim unutrašnjim lavirintima, što samo pojačava vašu misterioznu i  šarmantnu snagu.

 

Škorpija u podznaku Lav

 

Ova dva znaka dele isti beskompromisni integritet, i oni u kombinaciji daju snažnu ličnost. Lav blista i ima topao pogled  što je u suprotnosti sa Škorpijinim jezgrom, koje je u potpunosti sazdano od misterija i zagonetki.

 

Žudite da impresionirate druge i da primate pohvale koje su vam potrebne kako bi umirili  svoju anksioznost. Vi ste prilično nefleksibilni ali pravedni, i retko usvajate pomirljiv stav kada ne ceniti situaciju ili sagovornika. U najboljem slučaju, vaš podznak Lav  preferira da pokaže određenu količinu dostojanstva i plemenitosti, jer je to vaš prvi refleks kad se suočavate sa novim okolnostima.

 

Vaš Škorpija  svoju strasnu i osetljivu prirodu  pokayuje samo prijateljima i bliskim osobama. Vi ste posesivni i isključivi po pitanju svega i svačega, uključujući tu i sebe. Uživate  da koketirate sa opasnosti jer  je to ono što čini da se osećate intenzivnije i življe. Drugima pokazujete svoju  veselu i pompeznu fasadu,  jer ste svesni da bi vaš tajanstveni unutarnji svet mogao drugima biti odbojan. Sve u svemu, svetlost i tama okupljeni u okviru iste osobe …

 

Škorpija u podznaku  Devica

 

Kakva pametna lisica! Škorpijin talenat za istragu pomešan sa Devicinim oštrim intelektom čine da ste spontani i ishitreni u svom ponašanju. Napredujete korak po korak, po mogućstvu preko prečice, do željenog cilja.

 

Zahvaljujući vašem podznaku u Devici, vaš spoljašnji izgled retko je u suprotnosti sa vašim težnjama, koje simbolizuje Škorpija. Oba znaka su jednako pažljiva, odmerena i rezervisana, sa izraženom potrebom  da sve bude pod njihovom kontrolom i da analiziraju svaki detalj u svemu. Druge često zbunjujete stalnim nezadovoljstvom kao i potrebom  za konfrontacijom i uzbuđenjem.

 

Vaš podznak je u potpunosti sazdan od poniznosti i fleksibilnosti, i vešto skriva  želje srca. Ponekad ste u stanju da izgovorite relevantne, ali opor primedbe jer ste veliki detaljista i lako primećujete sve nedostatke. Iako ste dobro organizovani i veoma precizni, delujete kao da ste stalno na oprezu. Zašto se ne opustite s vremena na vreme?

 

Škorpija u podznaku Vaga

 

Vi ste stvarno impresivan diplomata! Međutim, trebalo bi da izbegavate  svaku vrstu iskušenja i ne posegnete za nekim vidom manipulacije. Verbalno ste briljantni i vaše interpersonalne veštine doprinose da vas drugi bolje razumeju, naročito prilikom prvih susreta. Svoju plahost zadržavate za sebe i pokazujete je samo pred osobama koje dobro poznajete. Vaša unutrašnja priroda nije onakva kakvu projektujete drugima.

 

To znači da će vaš podznak Vaga skoro pohlepno vapiti i tražiti potvrdu od drugih u pokušaju da uspostavi skladne i tople odnose. S druge strane, Škorpija nastoji da ulije strast i intenzitet svemu kako bi otkrili tajne koje, iako mogu biti  destruktivne , su osnova svakog uzbudljivog odnosa. Često ste u nedoumici koji stav odabrati.

 

Zahvaljujući Vagi, svoj društveni život kreirate savršeno dobro, te lako privlačite ljude zahvaljujući ovoj jedinstvenoj mešavini nežnosti i vragolastog u sebi. Obično  izbegavate direktne i nepredviđene konfrontacije, tako što zaobilazite prepreke sa svojim slatkim manirima. Svesno ili ne, koristite svoj magnetizam  i seksualnost kako bi privukli partnera, ali bar jednom dok budete bili zajedno u nekom kutku, on ili ona će najverovatnije osetiti vašu apsolutnu posesivnost.

 

Škorpija u podznaku Škorpija

 

Kakvo opasno stvorenje! Život sa vama je sve samo  ne krevet od ruža! Vi ste dvostruka Škorpija, toliko ste oprezni  i snažno utvrđeni da se ne pomerate ni milimetar  bez obzira na situacije i stanje oko vas, čak iako to može da povredi druge.

 

Dvostruka Škorpija se ne nameće tako otvoreno kao, na primer, Lav već više voli da radi u potaji. Preosetljivi ste, preemotivni, emocije su akutne i intenzivne, i ponekada je neophodno da eksplodirate kako bi se oslobodili nagomilane tenzije koja se krije ispod vaših tvrdoglavih stavova. Iako ste ponosni na svoje velike kapacitete za samokontrolu, ne prezate ni od ratobornog ponašanja.

 

Koristite svoju legendarnu pronicljivost kako bi izbacili svoje protivnike iz ravnoteže, jer možete brzo da identifikujete njihove slabe tačke. Odlučnost je jedna od vaših glavnih osobina, ali može da se pretvori u krajnost ili opsesiju ako niste pažljivi. Vi  ste osoba koja traži dah iskustva i koja veoma uživa u opasnim zadovoljstvima da se ponekad izgubite u njima …

 

Škorpija u podznaku Strelac

 

Vi ste rođeni avanturista! Vaš znak Škorpija  budi u vama težnju da se prepustite svojim iskustvima do samog kraja, bez obzira koliko su komplikovana i beznadežna… Zahvaljujući podznaku u Strelcu, drugi vas vide kao idealistu i osobu koja voli da živi lepo ali i koja je pomalo nametljiva.

 

Konstantno uzbuđenje koje Strelac donosi može biti iritantno, da ne pominjemo činjenicu da nikada niste tamo gde drugi očekuju da jeste. Bez obzira da li ste spremni da se prepustite Škorpijinim tamnim ponorima ili Strelčevim težnjama ka “dalekim zvezdama”, vi ste retko u status kvo poziciji.  Ponekad izražavate kajanje zbog svojih ishitrenih i intrigantnih opažanja, koje su tako tipične za Strelca, a iz razloga što obično ne želite da skrećete pažnju drugih na sebe.

 

Svoju iskustvenu prirodu i tajne Škorpije otkrićete tek nakon što drugi upoznaju  i dožive vaše ushićenje obojeno optimizmom koje je tako  karakteristično za Strelca. Škorpija i Strelac dele jednaku strast kada su u pitanju sve vrste odnosa, koja je više selektivna i pronicljiva za Škorpiju, a otvorena i demonstrativna za Strelca.

 

Škorpija u podznaku Jarac

 

Gospodar tame … Veoma ozbiljno, ne može se reći da zračite entuzijazmom, osim kada slediti svoje ciljeve ili opsesivne ideje, u tom slučaju ste nedostupni za bilo šta drugo.

 

Hladnoća i uzdržanost vašeg podznaka Jarca skriva vulkansku prirodu. Škorpija i Jarac dele mnoge zajedničke osobine, kao što su iskrenost i strategijske veštine podržane neiscrpnim strpljenjem. Škorpija i Jarac se takođe slažu o važnosti samokontrole i potrebe da nemilosrdno eliminisu bilo šta što je suvišno, kroz provokativni stav Škorpije, ili kroz nemislosrdnu ravnodušnost jednog Jarca.

 

Cinični? Ili možda pesimisti? Ponekad, da, ali to je zato što perfekcionizam i ambicija zabranjuju bilo kakvu vrstu milosti nad sobom, kao i prema drugima. Iako ste uzdržani i pomalo nespretni, u pokušaju da se približite drugim ljudima, vi im nudite svu svoju energiju i strast koji  tinjaju ispod vaše debele ljušture. Naravno, oni  je moraju zaslužiti …

 

Škorpija u podznaku Vodolija

 

Buntovni i tvrdoglavi bi bile prve reči koje nam padaju na pamet a kada je u pitanju opis osobe sa ovakvom kombinacijom znaka i podznaka, koji iako su prilično različiti podjednako su vezani za njihovu individualnost.

 

Kako ste prilično određeni i teško menjate svoje stavove  s pravom  vas drugi kritikuju zbog nedostatka fleksibilnosti. Svaka sličnost između Škorpije i Vodolije se ovde završava. Škorpija  predstavlja način na koji izražavate svoju volju,  instinktivno nepoverenje  prema nepoznatim osobama, ali i vašu jaku vezanost za voljene, kao i nesebično poverenje koje im dajete.

 

Škorpijina  ljubomora je istovremeno zabrinjavajuća i fascinantna, a zahvaljujući podznaku u Vodoliji, drugi vas doživljavaju kao prilično optimističku i ekscentričnu osobu koja je  iskreno radoznala za sve novo. Emitujete eteričan, prijateljski i tolerantan odnos prema drugima.

 

Škorpija u podznaku Ribe

 

Ovaj specijalni vodeni duo ima sve što je potrebno da zbuni ljude. Element voda vam daje tajanstvenu prirodu koju odlukuju pojačana emotivnost, osetljivosti i kompleksnost, a koja je karakteristična po skoro isključivom stavu. lako ste se skoro udavili u svom unutrašnjem vrtlogu, učinićete svaki napor da sakrijete svoje slabe tačke.

 

Škorpija i Ribe, svaki na svoj način, uvek traže uzbuđenje zabranjenih iskustava, koja drže jasno odvojena od  svakodnevnog života. Bez obzira da li ste vođeni divljom Škorpijom ili Ribinim fantazijama, vi čeznete da se posvetite u potpunosti nekom cilju ili osobi. Vaš mistični i opsesivni aspekt nije primetan na prvi pogled, jer vaš podznak u Ribama čini da pred drugima nosite indiferentnu i učtivu masku.

 

Odlikuje vas velika doza empatije te se lako možete staviti u situaciju u kojoj je neko drugi i ako je potrebno ponudićete nesebičnu podršku. Kada su u pitanju vama bliske osobe i prijatelji, u zavisnosti od raspoloženja, oni mogu osetiti sav vaš gnev  ili uživati u nepokolebljivoj odanost. U većini slučajeva, vaš nastup pred drugima je provokativan.

Pročitaj još Škorpija slaganje sa drugim znacima

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.