NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Škorpija slaganje sa drugim znacima

Škorpija slaganje sa drugim znacima

Škorpija slaganje sa drugim znacima

Kako se slažu Škorpija i Ovan

Energija koja se stvori kada se u istoj prostoriji nadju ovo dvoje atmosferu momentalno dovodi do usijanja, a ako se kod njih još nešto ”dešava” tada se jasno može omirisati I opipati sex u vazduhu! Ponašaće se kao da ce ostati slobodni ceo život, a u stvari ce se jako vezati.

 

Kako se slažu Škorpija i Bik

Tvrdoglavi i željni moći, sexa, dominacije. Posesivni su i kada se jednom spoje teško se razdvajaju. Čak da i do toga dođe, svaki susret budi im trnce i tera na ponovne noćne susrete, jer ova veza najbolje opstaje kao tajna.

 

Kako se slažu Škorpija i Blizanci

Oboje su promiskuitetni I maštoviti što kulminira u njihovom sexualnom odnosu. Intelektualno se poštuju i cene čak i kada imaju različita shvatanja. Gde je problem? U nedostatku poverenja…Ovde jedna strana neće verovati drugoj, a narpčito Blizanci mogu biti skeptični, što će često dovoditi do ljubomornih scena.

 

Kako se slažu Škorpija i Rak

Rakova senzualnost i Škorpionova strast daju vezu koja ima dubinu i intimnost, kao i trajnost. Nailaziće  na puno prepreka, ljudi će im dosađivati, ali će vremenom njihov odnos postajati sve čvršći i postojaniji. Jedna od najpoželjnijih veza. Moguće je prilagođavanje Raka energiji Škorpije, što je osnovni preduslov za uspeh.

 

Kako se slažu Škorpija i Lav

Mogu se sresti bilo gde i istog momenta kreću varnice koje će ih bacati u vazduh dok ih potpuno ne spoje. Ovo je vrlo jaka seksualna veza dve snage koje se poštuju i takmiče, zbog čega ne mogu da traju na duge staze. Ako imaju para ceo svet može biti njihov, ima ih svuda, u diskotekama, luksuznim restoranima, kazinima…

 

Kako se slažu Škorpija i Devica

Još jedna česta kombinacija. Devica koja je nežna i stidljiva, pogotovo žena, kao da čeka čitav život baš Skorpiju da se pojavi i oslobodi svu tu strast iz nje. Svako je mazi, pazi, neguje, cvrkuće joj kao da je u krevetcu, a ona hoće da oseti strast, blud i snagu, opet, bilo da je muško ili žensko Devica! Svadjaće se obavezno oko sitnica koje nisu od životne važnosti.

 

Kako se slažu Škorpija i Vaga

Vaga će lako probuditi najstrastvenije Škorpijine želje, dok će Škorpija Vagu strpati u svoj svet, okovati je i čuvati samo za sebe. Njoj će se to jako dopasti za neko vreme, ali ako potraje poželeće da beži glavom bez obzira. Zato je u ovom odnosu veoma bitno da Škorpija bude svesna da ne sme da “uguši” Vagu.

 

Kako se slažu Škorpija i Škorpija

Ovo zvuči jako a kako li tek izgleda… To je susret dva krvoločna neprijatelja koja umesto da povade noževe vade srca, strasti, telo (pa često ranjavani, sa modricama i ogrebotinama) završavaju u krevetu – baš kao na bojnom polju. Posesivni su i spremni na najgoru osvetu samo li ih ovaj drugi povredi ili izneveri.

 

Kako se slažu Škorpija i Strelac

Ovo je prvenstveno jaka seksualna kombinacija, sa mnogo mašte kod oba partnera koja će im stalno iznova povećavati njihove seksualne apetite i tako ih dugo vremena držati zajedno. Moguća je dobra i kvalitetna veza, ali i traži mnogo odricanja i kompromisa.

 

Kako se slažu Škorpija i Jarac

Oboje su strašno tvrdoglavi i teško da bi se u bilo čemu složili osim možda u poslu. Ali I tu bi se poveo rat oko toga ko je glavni I bolji. Škorpionu će pored Jarca nedostajati nežnost i maženje, a Jarcu osećaj sigurnosti zbog Škorpionovih lakih ljutnji i povređivanja. Unutar braka, mogu zajedno steći bogatstvo.

 

Kako se slažu Škorpija i Vodolija

Ovde je jedino moguće govoriti o burnim i žestokim avanturama, koje su trajale maksimum par nedelja. Duže od toga je ovde nezamislivo a da bude oboma prijatno. Oboje imaju viška energije i usled potrebe za pražnjenjem, lako dolazi do pucanja kroz svađe oko gluposti.

 

Kako se slažu Škorpija i Ribe

Oboje su senzualni i nežni, maštoviti. Riba može idealizovati svog Škorpiona, staviti mu krunu kao da je kralj i posle se razočarati zbog njegovog dvostrukog života, ali u većini slučajeva jako dobra kombinacija, posebno kada je muškarac Škorpija. Obrnuto žena Škorpija može sažvakati i ispljunuti muškarca Ribu koji joj ne pruža nikakvu fatalnost.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.