NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Škorpija – 2018

Posao: Lepo ćete raditi i uspeti da stvorite osećaj zadovoljstva kakav dugo nije bio prisutan. Posebno ćete imati uspeha ukoliko radite u sektoru bankarstva ili se na neki drugi način bavite novčanim transakcijama. Razmislite i o ulaganju na berzi, u hartije od vrednosti, pa možda čak i o ulaganju u kriptovalute. Svi će želeti da dobiju finansijski savet baš od vas, jer će vas sa novcem zaista „krenuti“. Zarada će biti najbolja u drugom i četvrtom kvartalu godine, a koliko ćete biti zadovoljni, govori i činjenica da ćete se možda usuditi da uložite svoj novac u neki novi posao, nekretninu ili da kupite nešto kapitalno od pokretne imovine. Moguće su nesuglasice sa kolegama koje će mučiti ljubomora.

Ljubav: Emotivno ova godina će za vas biti dobra, ali ne i savršena. Emotivni partner će prednjačiti u ljubavi, a od vas će uglavnom dobiti strast. Moguće je da je razlog tome što ćete biti više fokusirani na neke druge oblasti života, pa ćete emotivnu vezu uglavnom samo održavati, koliko da se „ne ohladi“. Izuzetak će biti period leta, kada ćete kroz neko zajedničko putovanje biti sa partnerom zaista bliski i tada ćete se podsetiti na sve one lepe razloge zbog kojih ste zapravo u toj vezi. Ako ste slobodni, loša vest je u tome da ćete ove godine jako teško pronaći vezu koja je dugoročno održiva i koja donosi ozbiljnost, ali to ne znači da neće biti lepih ponuda i zanimljivih veza u formi romansi.

Zdravlje: Ukoliko ste imali neke hronične tegobe, ove godine možete da očekujete značajno olakšanje. Mogući su blagi problemi sa unutrašnjim organima stomaka, ali i tegobe kardio-vaskularne prirode.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.