NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Škorpija – 2019

Ljubav: Imaćete prilike da stabilizujete svoju emotivnu vezu, naročito tokom prolećnih meseci koji će za vas biti itekako uspešni. Partner će tada biti konstruktivan i sigurno je da će pokazati daleko više inicijative i zalaganja, nego što je bio to slučaj do tada. Sam kraj godine može da donese neki krupan korak u vezi. Slobodni imaju fantastičnu godinu pred sobom, u kojoj mogu pronaći istinsku srodnu dušu.

Novac: Sa novcem će tokom cele godine biti oscilacija, ali će biti i jako lepih perioda, kada će primanja biti zaista jako uvećana. Sam kraj leta je posebno dobar i tada možete računati na pojačane finansije. Neki saradnici u poslu, na koje ste se ranije oslanjali, sada mogu pokazati dozu ljubomore i nekorektnog ponašanja, pa ćete možda poželeti promenu radnog okruženja, ali samo oni smeliji će promenu realizovati.

Zdravlje: Zdravlje će vam tokom većeg dela godine biti dobro. Ukoliko nosite naočare ili ste ranije imali posete oftamologu po nekim drugim pitanjima, sada je vreme da taj specijalistički nadzor pojačate. Mogući su bolovi u ekstremitetima, nogama i rukama, a čest premor zbog mnogo rada, može vas dovesti u situaciju da tokom godine budete često nervozni, uz druge propratne efekte koji neće biti prijatni.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.