NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Najbolja sex poza za Vašeg partnera? (Samo za dame)

Najbolja sex poza za Vašeg partnera? (Samo za dame)

Najbolja seks poza za horoskopski znak Vašeg partnera? Raspametite ga! (Samo za dame)

Koliko ste se puta pitali da li ćete se dobro pokazati pri vođenju ljubavi sa svojim partnerom? Evo kako ćete uspeti da ga potpuno očarate i raspametite, ako se intima dešava po prvi put ili da ponovo zapalite strast u vezi, kada on to najmanje očekuje:

Ovan

Ovnovi su vatreni tipovi i njima treba pružiti strastven, brz i dinamičan seks kako bi u potpunosti bili zadovoljni. Ako je Vaš partner ovan, nemojte rasklapati krevet, kleknite na isti, rukama se čvrsto oslonite na nepodignuti deo kreveta i pružajte mu potporu. Neka u početku on sam sve odradi, a onda kasnije, kada se najmanje bude nadao, pružite mu pomoć svojim kukovima, to će ga načisto raspametiti!

Bik

Muškarci Bikovi su smarački tipovi u seksu. Njega možete da raspametite i misionarskom pozom. To će biti sasvim dovoljno. Jedino što je bitno, kako biste u njemu probudili sva čula, jeste da on u toku tog seksa, ma koje poze, poveruje da je Vama jednako lepo, a ne bi bilo loše da ga nekim gafom ubedite da je taj seks skopčan sa emocijama koje se kod Vas javljaju. Ako Vam baš nije mučno, možete u toku seksa da mu prošaputate “volim te”!

Blizanci

Oni to vole da rade ad hock. Oni vole to da rade na brzaka i na brzaka mu to i pružite. Jedan od načina da ga potpuno dovedete do ludila, jeste seks na brzaka, bez potpunog svlačenja, samo sa otkopčavanjem njegovog šlica ili slično. Uradite to odmah s vrata pri ulasku u stan ili s vrata kada izlazite iz stana, a on očekuje da se pozdravite. Pružite mu ono što ne očekuje. Neka bude spontano, neka bude na nesvakidašnjem mestu i neka bude stojeći!

Rak

Za to kako da zapalite svog frajera u znaku Raka, nema nekog jedinstvenog recepta. Možda bi bilo najbolje da promenite frajera! Međutim, šalu na stranu, oni će nekada želeti veoma dinamičan, a nekada ludački spor seks. Sve zavisi od toga kako im se “gađaju mesečeve mene”. Kako biste ikako uspeli da nađete neki model kako da ga raspametite, savet glasi da ga posmatrate i da otkrijete šta želi u datom trenutku, pa mu to i ponudite. Srećno!

Lav

Lavovi, iako to mnogi tako ne misle, zapravo jesu pravi romantici i osobe koje se nestvarno lože na one scene iz holivudskih filmova. Ponudite mu baš to, sveće, vino, romantična atmosfera, …kada puna pene i slično. E sad, druga je stvar što će seks u toj kadi biti smaračina za Vas, ali njemu neće, a to je cilj onoga što želite da postignete. Jednom kada mu priredite ovakvo zadovoljstvo, pamtiće to zauvek i praviti rekapitulacije u svojoj glavi.

Devica

Devicama je jako važno da taj seks bude po nekom protokolu koji su oni zamislili u glavi. Kod njih poza nije toliko važna, jer se samo prave maštoviti, a zapravo su operisani od svega što mašta predstavlja, pa im treba ponuditi seks iz “udžbenika”. Ne mislim da stavite naočare i glumite mu profesorku, već da taj seks bude strogo u krevetu, da posteljina miriše na lenor, naravno da treba da bude ispeglana, iako ste na to peglanje potrošili tri sata, trista kalorija i tri kilovata struje!

Vaga

Kako biste svom mužjaku u znaku Vage ponudili seks za pamćenje, moraćete da uključite maštu, pa ako ne smislite nešto što je dovoljno otkačeno, onda je bolje da pogledate poneki pornić, ali novije produkcije, jer one stare oni znaju napamet i da mu ponudite neku nesvakidašnju pozu. Podizanje u naručje, gde biste ga obgrlili nogama može da bude dobar izbor. Takođe bilo koja druga poza koja uključuje akrobacije može biti dobra, ali će Vam trebati kondicione pripreme za to.

Škorpija

Škorpija…da…da…ah…pa tu smo! Šta reći za Škorpije? Kakav savet dati za raspamećivanje frajera u znaku Škorpije, kad je perverzija drugo ime za njih. Vaš mužjak u znaku Škorpije se sigurno loži na proiuvođenje neke vrste bola. Tu i tamo neki šamarčić, ogrebotinice, možda čak i topljenje voska, može da bude dobar stimulans. Analni seks ćete morati da ponudite, ako želite da ga zadržite zauvek, a za kratkoročno raspamećivanje, posetite i neku zanimljivu prodavnicu, gde možete kupiti razne lisice, lance, kostimografiju i scenografiju. Neće biti lako, ali…puno sreće!

Strelac

Pripremite se na seks u kolima ili seks na javnom mestu! Ako želite da ga raspametite, moraćete da se kresnete onda kada Vi to najmanje očekujete, jer on uvek očekuje. Poza nije važna, jer su oni po pitanju poza dosta smarački nastrojeni mužjaci, ali u globalu, spontanost i egezicionističke afinitete svog Strelca morate malo zadovoljiti. Ako baš nećete da mu pružite trojkicu sa svojom najboljom drugaricom, možda da pristanete da se snimate kamericom?

Jarac

Svaka poza u kojoj on ima dominantnu ulogu i u kojoj on može da pokaže svu svoju moć i nadmoć, može da dođe u obzir. Smatram da će stanje biti još bolje, ako svojim glasovnim mogućnostima tokom samog čina, njemu date do znanja da od njegove siline muškosti kod Vas počinje da se javlja makar neka izvesna bol. Dirty talk se podrazumeva, pa ako ako niste vični u tome, onda pronađite neku literaturu iz koje ćete to naučiti.

Vodolija

Iako deluju mirno i pristojno, muškarci u znaku Vodolije ispod te ljušture definitivno jesu perverznjaci. Njih bi trebalo da raspametite sa kojekakvim igračkama, pomagalima, kostimografijom. Poza nije važna, jer su po tom pitanju veoma veliki klasičari, ali u globalu, neke igriče poput medicinske sestre koja leči, profesorke koja je stroga, ali i policajke, mogu da daju nestvarno dobre rezultate. Kroz dobar seks sa Vodolijom imaćete i čvrstu ljubav. Ne žalite truda!

Ribe

Oni su seksuali eksperti. Statistički oni su znak koji najviše vara i naprosto nije lako raspametiti nekog ko je iskusan. Njihova dominacija mora da bude maksimalna. Preporučena je poza obrnute kaubojke dok on sedi na stolici. Morate sve vreme da se divite njegovim atributima, čak iako oni nisu za divljenje. Igrajte se najrazličitijih igrica sa njim, pustite mašti na volju i primenite pravilo, da što budete otkačeniji, on će vas sve više želeti i biti zadovoljniji!

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić . Sva prava zadržana.

Pročitaj još Sa njima je zabava garantovana! Ova tri znaka su najbolja u provodu!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.