NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Šestica štapova

Šestica štapova

Šestica štapova je vrlo pozitivna i optimistična karta. Simbolizira pobedu, postignuće, nagradu i dolazak dobrih vesti. Vrijeme stalnih izazova i borbi je iza Vas, opustite se i uživajte u plodovima svog rada. Sve što će se sada menjati, menjati će se u pozitivnom smeru. Usmerite pogled prema rezultatima dosadašnjih napora i budite ponosni i zadovoljni samim sobom.

Posao

Ako tražite posao onda je ova karta izuzetno pozitivnog značenja. Ukazuje na to da ćete naći posao, radno mesto o kakvom se niste usudili ni sanjati. Ako ste možda u poziciji da želite ostati na sadašnjem radnom mjestu onda slobodno očekujte promjene na bolje, Vaš je dosadašnji trud primećen i biće nagrađen. Konačno se možete opustiti i prestati se dokazivati.

Ljubav

Šestica štapova označava vrlo plodno i skladno razdoblje na ljubavnom planu. Nemojte oklievati potpuno se opustitite i predajte. Ako ste u vezi osetićete veliku bliskost sa partnerom, obnoviti će se stare iskre. Ako niste u vezi ovo je vrijeme kada bi mogli upoznati osobu o kakvoj ste maštali.

Finansije

Dolazi do povećanja Vaših prihoda i kraja finansijskim problemima. Obratite pažnju na to što ćete činiti sa viškom novca, sačuvajte deo za kišne dane.

Zdravlje

Nemate razloga za brigu, stvari nisu tako loše kako mislite. Uskoro ćete dobiti i dokaze od strane lekara da nije ono čega ste se pribojavali.

Duhovnost

Na dobrom ste putu da počnete osećati i živeti dubok osjećaj životne radosti i veselja. Podijelite tu radost sa ostalima, okolina će vrlo rado prihvatiti taj Vaš dar.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta Šestica simbolizuje odgađanja, gubitak energije, nesporazume i manjak samopouzdanja. Upozorava na razdoblje u kojem Vas manjak samopouzdanja čini isfrustriranim i onemugućava Vam postizanje vlastitih ciljeva – u tom smislu sami sebe kočite. Očekujte brojne konflikte i na poslovnom i na privatnom planu. U vezi budite na oprezu jer Šestica štapova okrenuta naopako upozorava na izdaju ili nevjeru od strane voljene osobe.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.