NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Šestica štapova

Šestica štapova

Šestica štapova je vrlo pozitivna i optimistična karta. Simbolizira pobedu, postignuće, nagradu i dolazak dobrih vesti. Vrijeme stalnih izazova i borbi je iza Vas, opustite se i uživajte u plodovima svog rada. Sve što će se sada menjati, menjati će se u pozitivnom smeru. Usmerite pogled prema rezultatima dosadašnjih napora i budite ponosni i zadovoljni samim sobom.

Posao

Ako tražite posao onda je ova karta izuzetno pozitivnog značenja. Ukazuje na to da ćete naći posao, radno mesto o kakvom se niste usudili ni sanjati. Ako ste možda u poziciji da želite ostati na sadašnjem radnom mjestu onda slobodno očekujte promjene na bolje, Vaš je dosadašnji trud primećen i biće nagrađen. Konačno se možete opustiti i prestati se dokazivati.

Ljubav

Šestica štapova označava vrlo plodno i skladno razdoblje na ljubavnom planu. Nemojte oklievati potpuno se opustitite i predajte. Ako ste u vezi osetićete veliku bliskost sa partnerom, obnoviti će se stare iskre. Ako niste u vezi ovo je vrijeme kada bi mogli upoznati osobu o kakvoj ste maštali.

Finansije

Dolazi do povećanja Vaših prihoda i kraja finansijskim problemima. Obratite pažnju na to što ćete činiti sa viškom novca, sačuvajte deo za kišne dane.

Zdravlje

Nemate razloga za brigu, stvari nisu tako loše kako mislite. Uskoro ćete dobiti i dokaze od strane lekara da nije ono čega ste se pribojavali.

Duhovnost

Na dobrom ste putu da počnete osećati i živeti dubok osjećaj životne radosti i veselja. Podijelite tu radost sa ostalima, okolina će vrlo rado prihvatiti taj Vaš dar.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta Šestica simbolizuje odgađanja, gubitak energije, nesporazume i manjak samopouzdanja. Upozorava na razdoblje u kojem Vas manjak samopouzdanja čini isfrustriranim i onemugućava Vam postizanje vlastitih ciljeva – u tom smislu sami sebe kočite. Očekujte brojne konflikte i na poslovnom i na privatnom planu. U vezi budite na oprezu jer Šestica štapova okrenuta naopako upozorava na izdaju ili nevjeru od strane voljene osobe.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.