NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Tri seks bombe zodijaka!

Tri seks bombe zodijaka!

Kada se kaže seks bomba, mnogi ljudi imaju sasvim pogrešnu percepciju. U globalu, pod tim nazivom se ne podrazumeva osoba koja ima najbolje seksualne sposobnosti, već osoba koja je najpoželjnija u seksualnom pogledu. Da li će ona kasnije, pri samom seksualnom činu razočarati, to nije tema ove priče. Bitno je da pri prvom pogledu na tu osobu, onaj drugi, nemi posmatrač, automatski bude motivisan na maštanje u seksualnom pogledu. Seks bomba, nije osoba koja je lepa. Ona može da bude lepa, ali ne mora. Nekada i osobe koje nisu naročito lepe, svojom energijom koju emituju predstavljaju prave seksualne bombe. Kod seks bombi je sve seksi, od pokreta, govora, ponašanja, do pogleda. Oni jednostavno ostavljaju bez daha, i stvaraju požudu!

 

Devica

Verovali ili ne, ali Devce zaista spadaju u ovu kategoriju. Malo ko može da bude požaljan onoliko koliko to Devica može biti. Ovaj epitet seksualne bombe kod njih se stvara iz proste situacije koja se tumači kao njihovo dobro pakovanje i dobra prezentacija sebe u svakom segmentu života. Njihov pogled može biti dovoljan da ih svako poželi. Njihov pokret je veoma graciozan i oni predstavljaju seksualne bombe sa jako velikim stilom. Seksualnost Device je dobijena po rođenju, a nadgrađena stilom i neodoljivim šarmom.

Škorpija

Seksualna privlačnost koju Škorpije emituju više nije ništa novo i zapravo je opšte poznata stvar. Gotovo da je nemoguće ne primetiti osobu rođenu u ovom znaku, sve i da ne znate o kome se radi, a ponajmanje u kom znaku je data osoba rođena. Ono što je kod Škorpije zanimljivo, je to da kod njih imamo „ceo paket“, pa su oni vizuelno prave seksualne bombe, ali takođe su i prave bombe u krevetu, pa je jako mala mogućnost da razočaraju kad do seksa dođe. Oni su prirodno poželjni, čak i kada idu da bace smeće.

Ribe

Najpotuljeniji predstavnici seksualnih bombi zodijaka su Ribe. One ne ostavljaju tako fatalan utisak na prvi pogled, ali će vas odmah u drugi mah, dovesti do ludila! Oni jako dobro znaju šta čine, a još bolje kako da zavedu. Oni imaju sposobnost da vešto koketiraju i da doziraju svoju seksualnost po potrebi. Moguće je da njihova seksualna energija neće uvek biti maksimalna, jer naprosto, ne žele da privlače uvek sve i po svaku cenu, ali ako se ustreme na nekog, sigurno će ga navesti da „odlepi“ za njima!

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Dva ista znaka u emotivnoj vezi, savršenstvo ili nemoguća misija?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.