NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Sedmica štapova

Sedmica štapova

Sedmica štapova simbolizira slobodu, neovisnost, učenje i kreativnost. Ako ste u nekim konfliktima budite sigurni da ćete iz njih izaći kao pobjednik. Stvari će se odvijati na način koji želite, osjećati ćete se odlično i svi projekti će se kretati zamišljenim smjerom. Nažalost, još uvijek osjećate nedostatak samopouzdanja i sumnjate u vlastite procjene, ali nemojte dozvoliti da Vas to pokoleba. Sada je vrijeme da poduzimate akcije usprkos strahu koji osjećate.

Posao

Ako ste ikada razmišljali o pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme da se upustite u ostvarivanje tog projekta. Kompetentni ste i sasvim spremni na taj korak. Ako se pak osjećate nesigurnim u taj pothvat, radite na tome dok ste još na starom radnom mjestu – tako ćete opuštenije i sigurnije ostvarivati korake do tog ostvarenja.

Ljubav

Nemojte oklijevati da kažete partneru sve što Vas muči, iako Vam se čini da nećete naići na razumijevanje razgovor će poboljšati Vaš odnos i biti ćete iznenađeni razumijevanjem i podrškom koju će Vaš partner pokazati. Ako niste u vezi, Sedmica Vam govori da ćete upoznati zanimljivu osobu daleko od uobičajenih mjesta na koja zalazite, ne oklijevajte isprobati nešto novo.

Financije

Priljev novca će Vam doći nenadano – imate u posjedu vrijednost za koju ste mislili da je gotovo bezvrijedna. Godinu ćete zatvoriti sa priličnim viškom novca. Pripazite kuda ulažete novac.

Zdravlje

Previše brinete bez ikakvog razloga, zdravlje Vam je uistinu dobro. Čak i ako imate neku zdravstvenu poteškoću pozitivnim ćete ju stavom izliječiti.

Duhovnost

Suočavate se sa strahovima i borite sa njima – taj će Vam proces mnogo značiti u daljnjem životu. Prevladavanje tvrdo ukorijenjenih strahova stvorit će Vam potpuno nove vidike i obrasce ponašanja, izići ćete kao mnogo snažniji karakter. Razjasnite si koje su Vam želje, ne budite skromni i ostvarite ih.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta simbolizira osjećaje nemoći, nedostatnost i nedoraslost. Kada Vam se pojavi Sedmica štapova ovako okrenuta znači da se bojite budućnosti i da pred Vama stoje mnoge prepreke kojima se nećete osjećati doraslo. Zbog manjka samopouzdanja moguće je da će bitke pred Vama biti izgubljene. Upamtite da Vi nad sobom imate kontrolu i da ništa nije unaprijed izgubljeno. Karta Vas samo upozorava da nadiđete vlastite nesigurnosti i letargiju u koju su Vas upravo one dovele, kako bi uspješno prevladali poteškoće. Nemojte dozvoljavati drugima da Vas iskorištavaju.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.