NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Saturn je krenuo direktno

Saturn je krenuo direktno

Snažne planetarne energije su nas preplavile..

Saturn, koji predstavlja odgovornost, upornost, težak rad, zdrav razum, karijeru, logiku, frustracije, pesimizam i STRAHOVE, krenuo je u direktan hod. Pa ako tom bedaku dodamo Veneru koja pravi loš aspekt sa Uranom, pa Jupiter sa lošim aspektom takođe prema Uranu i Veneru koja pravi užasan aspekt prema Saturnu, možemo da sednemo i da plačemo!

ALI nada pobeđuje uvek, pa se i mi izvlačimo zahvaljujući velikom vatrenom trigonu koji formiraju Mesec, Sunce i Uran, a možda će nam pomoći i kiša meteora iz sazvežđa Perseide, samo ako smo poželeli želju.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Antonija, astrolog Samouki sam astrolog i ovim se bavim preko 30 godina. U ovoj eri kompjutera i tehnologije i dalje preferiram ručnu izradu natalne karte, što se danas retko radi. U mojoj bazi podataka nalaze se natalne karte velikog broja ličnosti iz kulturnog i političkog života. Zadovoljstvo mi je i što mogu da kažem da dugi niz godina sarađujem sa istim klijentima. U radu sa ljudima moj moto je: POMOĆI I NIKAD NE UBITI NADU! Odgovore na mnoga pitanja potražim i od ,,čarobnih,,kamenčića Probajte i uverite se

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.