NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Sanja Grubač | LOKAL 54

Tarot tumačenja. Koristim klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjujem astrološko znanje u Tarot kartama. Koristim i posebne tehnike numerologije i mogu vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi, kao i astrološki aspekti. Iza mene je trideset godina učenja i proučavanja Tarota.
Expert sam za klasična Tarot otvaranja, kao i Astro Tarot. U Numerologiji koristim izračunavanje Tarot linije života, kao i Djotish (Indisku) tehniku u numerologiji koja savetuje koje su vaše srećne boje, periodi, koji nakit i kamen vam odgovara, koji talisman i po pitanju zdravlja. Takođe koristim I astrologiju.
TAROT TUMAČ

TAROT TUMAČ

Da li uz pomoć karata uvek uspevamo da proreknemo sudbinu? Sigurno da ne. Uz istinita predskazanja uvek se provuku i greške. Ne smemo očekivati da nam prvi Tarot tumač koji…
New Orleans Voodoo Tarot

New Orleans Voodoo Tarot

New Orleans Voodoo Tarot predstavlja učenja iz zapadnoafričke izvedene verske tradicije, naime New Orleans Voodoo tarot špil se razlikuje donekle od Haićanskog i zapadnoafričkih Vodoo učenja i Santeria(je). Te dve…

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.