NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Zašto ste još uvek sami?

Zašto ste još uvek sami?

Zašto sam još uvek sam/a? Da li se to često pitate? Verovatno da postoji mnogo različitih razloga za to, ali generalno, postoje neke predispozicije po horoskopu koje svaki znak ometaju u cilju da nađe pravu osobu za sebe:

Ovan

Ovnovi mogu potpuno da se naviknu na svoju samoću. Problem je kada samoća počne da im prija. Zapitajte se da li zaista želite novu vezu ili je nova veza nešto što priželjkujete, jer “nije red” da budete sami. Drušveni život Ovna je uvek dovoljno dobar da donese uspeh.

Bik

Bikovi su skloni da imaju preterano velika očekivanja od potencijalnih partnera. Pa im tako kod jednog može smetati ovo, kod drugog ono,…i u tom “biranju” mogu ostati sami. Bik ima ogromu energiju i treba samo da shvati da nema idealne osobe, pa ni idealne veze.

Blizanci

Blizancima samoća definitivno ne prija. Oni se na nju nikada ne naviknu. Problem u tome što su sami može biti ponuda potencialnih partnera koja je loša, ali i manjak smelosti za stupanje u komunikaciju. Blizanac treba da pokuša da bira, a ne uvek da bude izabran.

Rak

Rakovi su znak koji ume da bude sam “najbolje na svetu”. Oni su sami zato što mogu jako dugo da apsolutno ne čine ništa da svoj status promene. Oni će da čekaju doveka da se nešto promeni, sredi, postane bolje, ali naprosto, ako ne ulože trud, to se neće ni dogoditi.

Lav

Lavovi mogu da budu sami iz više razloga. Prvi je taj da ne žele da svoju slobodu upropaste, a drugi je taj da nemaju motiv da uđu u ozbiljnu vezu. Inače, kod njih je gotovo nemoguće da budu u fazi da žele vezu, a da istu ne pronađu relativno brzo i uz malo truda.

Devica

Device mogu da budu same, jer niko od ponuđenih potencijalnih partnera, ne ispunjava njihove stroge kriterijume. Oni su skloni da preteruju u oceni i proceni mana svojih simpatija i da dosta dugo budu sami, baš iz razloga što previše biraju i tragaju za idealnim.

Vaga

Vaga je znak komunikacije i oni mogu da budu dosta dugo sami, jer često sude po prvom utisku, potencijalnog udvarača i načina na koji se tada predstavio. Ako je taj neko u samom startu ostavio pogrešan utisak, teško da će utisak ispraviti, a to je loše i to trebaju da promene.

Škorpija

Škorpija može da bude sama, zato što ne želi vezu, odnosno želi svoju slobodnu, odnosno zato što je u nekoj vrsti avanturističke faze. Ako Škorpija poželi vezu, ona je brzo i nađe i ume da je očuva, samo ako se potrudi. Škorpije uglavnom ne očajavaju zbog toga što su same.

Strelac

Strelčevi će uvek pronaći pravu osobu za sebe, ako se dovoljno potrude. Kako ne bi bili dugo sami, trebaju da “ubiju” perfekcionistu u sebi i da naprosto pronađu pravu osobu koja može biti prava, čak iako nije idealna. Oni su skloni da budućim partnerima daju teške zadatke.

Jarac

Jarac može da bude dugo sam, naročito ukoliko to tendenciozno, ili samo podsvesno želi, i ako uđe u nerecionalan krug očekivanja. Nekada umeju da sebe postave na pijadestal i da sve druge posmatraju kao bića niže vrste, što će veliki broj potencijalnih udvarača deprimirati.

Vodolija

Vodolije njihova zatvorenost može jako mnogo koštati. Oni su skloni da sede kod kuće, očajavaju i samosažaljevaju sebe, proklinju sudbinu što su sami, a istovremeno da ne čine ništa da nekog pronađu. Takođe, za samoću mogu zahvaliti ponekad i svojoj zatvorenoj komunikaciji.

Ribe

Ribe mogu često da budu sklone da se nalaze u rezličitim avanturističkim fazama, što naprosto njihov krajnji fokus izmešta iz tog cilja da pronađu neku osobu koja bi zaista bila kvalitetna za sadržajnu vezu. Takođe, Ribe su sklone da svojim flertom, nekog odvrate od sebe.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Koliko stvarno želite da ostvarite svoje nestvarne snove ?!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.