NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Tri najveće ROSPIJE horoskopa!

Tri najveće ROSPIJE horoskopa!

Rospija – narodni naziv za ženu koja poseduje određene negativne osobine. Te osobine moraju biti jasno vidljive i primećene. Po pravilu, rospije nisu dovoljno pomukle da bi umele da sakriju svoje afinitete, već one i uživaju u tome da ih drugi doživljavaju kao rospije. One svima sve zameraju, sve znaju najbolje, velike su svađalice i pri tome često hvataju „na galamu“. Sa rospijom se ne vredi raspravljati, jer je ona uvek za korak ispred vas, a ako budete insistirali, dobićete kvalifikacije o sebi kao ličnosti koje će vas izuzetno zaboleti. Rospija itekako ume da vređa, a destruktivna je i po svoju porodicu, bliske prijatelje, praktično niko nije pošteđen njenog uticaja.

 

Žena Blizanci

Žena rođena u znaku Blizanaca nije rospija, ona je rospijetina! Pogotovu kada uđe u zrelo doba, negde od 35-te godine života, ona postaje potpuno nepodnošljiva. Sve i da je pre toga bila najdivnije stvorenje, tada se zaokreće i lako može da postane neljubazna prema svima. Ona ne preza ni od čega, ništa joj nije sveto, a sve druge ljude posmatra sa visine. Ona ume sve najbolje, pri tome, niko živ ne može da shvati koje su njene želje i namere, jer deluje jako rasejano. Međutim, ona samo deluje rasejano, a u osnovi je jako fokusirana na ciljeve koje ima, a uglavnom se radi o jednom cilju – da drugima „pojede džigericu“.

Žena Devica

Žena rođena u znaku Device je apsolutna rospija bez presedana! Jako teško može da izbegne, jer je to poriv koji je za nju krajnje prirodan. Prema tome, treba imati u vidu da će ona iritirati sve svoje okruženje, demonstrirati na delu svoju zlobu i maksimalno nervirati sve koji sa njom imaju bilo kakva posla. Ova žena „opasno“ rizikuje da postane glavni predmet mržnje mnogih, pre svega zbog svoje neljubaznosti, ali i neprijatne, odnosno po druge bolne direktnosti koju će svi tumačiti kao bezobrazluk, a ona kao iskrenost. Ako vidite ženu koja čitav život doslovce „teroriše“ svog muža, dok on to sve trpi i nije motivisan da joj odgovori žustrije – ta žena je sasvim sigurno rođena u znaku Device.

Žena Ribe

Žena rođena u znaku Riba je profesionalna rospija. Njoj čak i nisu neophodne neke naročito velike godine iskustva da to postane. Ona je naprosto talentovana. Sa lakoćom iritira sve druge, ništa joj nije sveto, a kada je zamolite da nešto ne čini, baš tada će uporno to raditi, jer joj nije ništa slađe od toga da se hrani tuđom džigericom. Prema tome, sa ovom ženom nije lako izaći na kraj, mnogi brakovi se i raziđu zato što ona ne može da „drži jezik za zubima“. Sa lakoćom će zavaditi najbolje prijatelje, ali je u stanju da zavadom „rasturi“ čitave porodice. Životni scenariji koje ona pravi, imaju holivudski zaplet, a uglavnom se odnose na nešto destruktivno. Za razliku od prve dve, koje su „vidljive“ rospije, žena Ribe je najpodmuklija, pa mnogi kasno shvate da je u pitanju rospija, a ona je utoliko u većoj prednosti!

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još One su TOP gradske ženske po horoskopu!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.