NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Ribe slaganje sa drugim znacima!

Ribe slaganje sa drugim znacima!

Kako se slažu Ribe i Ovan

Ovo je česta kombinacija na našim prostorima, gde su žene Ovnovi – jake, inicijatori,pri tom dobre domaćice, a muškarci Ribe – nešto muvaju, smišljaju, rade 300 poslova, a opet nemaju para. Obrnuto, donosi puno nepoverenja i žena Riba može lako biti povređena od ovog muškarca.

Kako se slažu Ribe i Bik

Veza koja kod oboje stvara opsesivnu posesivnost pa lako veza može postati patološka. Brinu jedan o drugome I više nego što je potrebno u inat majkama! Inspirišu jedno drugo, pa ako se ne bave umetnošcu ili nekim kreativnim poslom, naročito dok su mladi počinju da konzumiraju alkohol i druga opojna sredstva.

Kako se slažu Ribe i Blizanci

Ribe su znak koji je previše posesivan i zahtevan prema svom partneru, a Blizanci se neće nikada ni zbog koga promeniti. Blizancu treba neograničena sloboda a Ribi obožavanje, i dok je tako u vezi dobro je za oboje.Svađe mogu nastajati često, ali će sve one moći dosta lako da se prevaziđu, ako postoji volja.

Kako se slažu Ribe i Rak

Ovde se ne zna kome je potrebno više ljubavi, pažnje, poklona, oseć}anja, maženja… Veza ovo dvoje je kao neko završno poglavlje iz bajke gde princeza i princ ostaju srećni do kraja života. Veza ima sve potencijale da traje osim kada je Rak žena. Tada postoji istinska opasnost da se pojavi moćan muškarac iz inostranstva ili na putu koji im može ugroziti idilu.

Kako se slažu Ribe i Lav

Ovo je odlična kombinacija ako ih povezuju umetnost i kreativan posao. U ostalim situacijama mnogo nepoverenja, duhova prošlosti i glasina mogu narušiti harmoniju. Sex im je “ludački” sa puno doživljaja, pomoćnih stimulanasa, dodira i ljubakanja, eksperimenata.

Kako se slažu Ribe i Devica

Devica je na zemlji, a Riba na dnu okeana. Riba će Devici biti idealna meta za analiziranje ljudskih karaktera jer će Riba svoja raspoloženja menjati deset puta na dan. Ako je žena Devica, onda muškarac mora da je jak i snažan sa vidljivim mišićima, obrnuto, muškarac Devica traži devojku Ribu sa čudnim pogledima na svet, drugačiju od svih.

Kako se slažu Ribe i Vaga

Ono što im je najbitnije i zajedničko je večna ljubav! Jedna jedina, prava pravcata… Oboje će se sto puta u životu opećI dok ne dođu do svoje definitivne priče. Kao usputna stanica su jedno drugom okrepljenje i snaga, kao poslednja haos i lom, nemaju poverenja, dolazi i do skandala.

Kako se slažu Ribe i Škorpija

Oboje su senzualni i nežni, maštoviti. Riba može idealizovati svog Škorpiona, staviti mu krunu kao da je kralj i posle se razočarati zbog njegovog dvostrukog života, ali u većini slučajeva jako dobra kombinacija, posebno kada je muškarac Škorpija. Obrnuto žena Škorpija može sažvakati i ispljunuti muškarca Ribu koji joj ne pruža nikakvu fatalnost.

Kako se slažu Ribe i Strelac

Ovde lako i brzo dolazi do prelaženja na stvar. Najpre će ih vezati duhovnost i sex, ali i kada toga nema ujednačenog su ritma, na istoj frekvenciji i dobro se slažu. Riba može samo smarati Strelca svojom predugom pričom, ali će on već pronaći načina da joj zapuši usta! Svađe mogu biti veoma česte.

Kako se slažu Ribe i Jarac

Oni kao da su stvoreni jedno za drugo. Osobina koja će ih najpre spojiti je saosećajnost, samosažaljivost i blagost. Oboje su ženski znaci i jaki (Riba u veri, Jarac u volji) pa ova kombinacija mnogo obećava iako tako ne deluje na oko.Ovo može da bude čak i večna ljubav, ukoliko se primeni makar malo kompromisa.

Kako se slažu Ribe i Vodolija

Vodolija je brza, neprdvidiva i ne voli duga i troma maženja i ljubljenja na način kako to vole Ribe. To je sve može naterati da potraži nešto drugačije i zanimljivije. Ribu može izbaciti iz takta Vodolijina promenljivost, sad jedno, sad drugo i tvrdoglavost. Veza koja se retko sreće, teško opstaje, ali nije nemoguća.

Kako se slažu Ribe i Ribe

Uspeju li da se dogovore oko toga ko će preuzeti odgovornost u svakodnevnom životu veza će potrajati, u suprotnom zbog sitnica sve može otići do đavola. U krevetu im je najbolje, ne bi iz njega izlazili, telepatski se sporazumevaju, jedno drugo sanjaju, vole se i obožavaju.Veza će biti uvek burna, ali može da opstane.

Pročitaj još Jarac slaganje sa drugim znacima

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.