NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Ribe

Period: 19.2.-20.3.

Element: Voda

Vladajuća planeta: Neptun, Jupiter.

Ribe su predstavnici znakova Vode, negativnog polariteta, čija su vladajuće planete Neptun i Jupiter. Ribe su uglavnom osobe vedrog duha i jako pozitivnog karaktera koje vole život, vole društvo, pa umeju dosta dobro da organizuju sopstveni život po soptvenim nahođenjima. Onog trenutka kada ih neko, ma o kome da se radi, u tome sprečava, kod njih može da se javi jedna buntovnička priroda koja može da se tumači kao odbrambeni mehanizam od svih sprega koji im drugi mogu nametati. Ribama je samostalnost jako važna, a naročito u tom delu mogućnosti za donošenje bitnih odluka koje mogu da se tiču njihove budućnosti, želja, ciljeva ili uopsteno, bilo kakvih odabira. Ako Vas osoba rođena u znaku Riba zavoli na bilo koji način, od prijateljskog, pa nadalje, zaista ćete biti visoko pozicionirani u njenom životu, uvek će indiretkno paziti na Vas i pokušaće da Vam pomogne, te da bude dobar prijatelj i lojalan drug. Ribe mogu biti izuzetno talentovane kako za umetnost, tako i za sport i mogu vrlo često imati uspeha u tome, pa čak biti megazvezde. Kao veliki govornici, oni umeju da budu jako dobri predavači, profesori, ali i medjijski angažovani, bilo kao novinari ili kao TV spikeri. Želja za saznavanjem budi u njima istraživačke nagone, pa oni stalno pokušavaju da dođu do saznanja, do novih informacija koje su im od značaja i koje im čine zadovoljstvo, a neretko to koriste kao jednu svojevrsnu prednost u svom životu. Dinamika njihovog života koja jeste stvar njihovog izbora, ponekada ume da im nedozvoli da se skrase u ljubavi, pa na tom životnom planu umeju da budu često nesređeni. Ribe će tri puta “premeriti” u koga će da se zaljube, ali ne zbog toga što su podmukli, već zbog toga što vole da unapred znaju i interno izanaliziraju šta ih može očekivati sa nekom osobom. Pa će tako Ribe, od svih znakova zodijaka biti svesni onoga sa kime krecu u avanturu, sa kime kreću u romansu, a sa kime u ozbiljnu vezu koja može da dođe do dugoročnije perspektive. Statistički Ribe su znak koji se najčešće nalazi u tajnim emotivnim vezama, ali oni to prihvataju na jedan specifičan način koji ne predstavlja otežanje za njihovu savest. Onda kada se zaljube i kada nađu stabilnog partnera koji uspeva da sva njihova očekivanja ispuni, definitivno nemaju potrebe da traže nekog drugog, a tada se može aktivirati i ljubomora, koja proističe iz aktivacije egoizma, kada počinju da veruju da su u velikoj predsnosti nad svim ostalim osobama.

Poznate Ribe: Oni su uspeli da sebe uzdignu na maksimalni tron, ali ne preko noći, već jednim sistematičnim planom i konstantnim zalaganjem za uspeh koji nije prestao ni u zenitu popularnosti.

 

Chuck Norris

Eva Longoria

  Eva Mendes

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.