NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Ribe – 2018

Ribe – 2018

Posao: Tragom nekih novih mogućnosti u poslu, ove godine ćete uspeti da pronađete nešto novo, što biste radili, a što bi moglo da vam donese zadovoljstvo, kako samim radom, tako i finansijama. I definitivno će ova godina proći u traganju za poslovnim promenama, koja mogu doći, posebno u prolećnom i jesenjem delu godine, kada za to postoje najbolji aspekti. Hrabrost koju budete imali, da donesete teške odluke će biti višestruko nagrađena, pa se može konstatovati da je ovo godina u kojoj će se rizik zaista isplatiti. Finansije će biti najbolje u drugom delu godine, ali ne i sasvim idealne, pa morate da vodite računa o potrošnji, jer će s vremena na vreme biti i vanrednih troškova.

Ljubav: Emotivni partner će ove godine želeti da vam se približi maksimalno, pa je moguće da će biti daleko ljubazniji, da ćete češće imati izlive nežnosti sa njegove strane, ali da ćete neretko biti obasipani poklonima, od onih sitnije vrste, do stvari veće vrednosti. Sve to može na jesen da donese neke krupne stvari poput nekog koraka više ka ozbiljnosti ili formalizaciji odnosa. Tolerancija mora biti sastavni deo vaše veze, kako bi se sve ono što je lepo zaista i našlo na površini odnosa, a nesuglasice bile minimalne. Ako ste slobodni, ove godine ćete imati pregršt različitih poznanstava, a u moru novih poznanika biće i onih sa kojima možete sa lakoćom započeti ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Moguće je da ćete ove godine imati česte, ali blage padove u energiji, pa će vas pratiti malaksalost i slične tegobe. Pobrinite se za svoje stomatološko zdravlje, ali i zdravlje organa stomaka.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.