NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Ribe – 2019

Ribe – 2019

Ljubav: Emotivni partner će itekako biti posvećen vama i nekako će prednjačiti u ideji da veza bude stabilna. Razlog tome je zapravo neka vrsta re-zaljubljivanja, ili pojačanja emocija sa partnerove strane, jer ćete ove godine itekako pozitivno zračiti. Ovo je prava godina za sve koji su slobodni, jer će imati mnogo novih ponuda, baš zbog naglašene atraktivnosti, a u „moru“ ponuda mogu izabrati i onu pravu.

Novac: Problematika sa novcem u slučaju Riba biće zapravo gomila troškova. Ipak, ove godine ćete se osmeliti da započnete neke investicije, kroz posao (ili nekretnine) koje se mnogo godina kasnije mogu ispostaviti kao pravovremene, mudre, odnosno kao dobra poslovna odluka. Ove godine sledite svoju intuciju, kako u poslu, tako u svemu što se radi sa novcem i što zaista može da donese neki profit.

Zdravlje: Sam početak godine će biti dosta loš zdravstveno, jer vas mogu napasti razni virusi, bakterije, i totalno oboriti vaš imuni sistem. Nakon toga, a posebno od Maja meseca, doći ćete u situaciju da sve dovedete do ravnoteže, kroz pravilnu ishranu, ali i bavljenje sportom. Ako ste dijabetičar, asmatičar ili kardiološki bolesnik, ove godine možete imati češće tegobe i potrebu za češćim kontrolama nego do sad.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.