NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Lepo priznaj da me varaš! Astro znaci i ljubomora!

Lepo priznaj da me varaš! Astro znaci i ljubomora!

Lepo priznaj da me varaš! Astro znaci i ljubomora!

Postoje manje ili više ljubomorni ljudi, ali istina je samo jedna nema ljubavi bez ljubomore, niti ljubomore bez ljubavi. Moguće je da je neko manje sklon ovom uticaju, iz raznoraznih razloga, ali gotovo svaki znak ima određenu reakciju na pojavu ljubomore. Evo nekih primera kako najčešće reaguju horoskopski znaci kada ih optužite za prevaru.

 

Ovan

Ovan definitivno može da pokaže izvesnu količinu agresije. Bilo da je kriv ili nije kriv, Ovan će se potruditi da u startu pronađe alibi i da vam direktno objasni koliko zapravo grešite što ga optužujete.

Bik

Bik će se potruditi da na optužbe ostane potpuno indiferentan. Tako „hladan kao špricer“ misli da najbolje pokazuje da ne postoji nikakva osnova da pomislite da vas je prevario. Retko kad reaguje malo burno.

Blizanci

Blizanci jako lako i brzo upadaju u paniku. Čim pomenete i delić sumnje, oni neće biti raspoloženi, promeniće boju, tonalitet i odmah će krenuti da sklanjaju dokaze, čak i onda kada nisu prevarili.

Rak

Rakovi će se truditi da odmah nakon prvih optužbi da su prevarili partnera, budu što duže odsutni, da imaju niz razloga racionalne vrste za neviđanje, jer im je teško da se suočavaju i pri tome su jako nespretni.

Lav

Lav će vas na prvi pomen toga da ste ljubomorni, napasti, i primenti taktiku napada umesto odbrane. On će vešto pokušati da svoje delo prikrije time što će vas optužiti da ste ga prevarili i da to stalno činite.

Devica

Device mogu da budu indiferentne i da svom partneru koji ih optužuje za prevaru poruče da imaju sva prava ovog sveta da misle šta žele. Retko koja Devica će se braniti. Postavljaju se skroz nezainteresovano.

Vaga

Vaga će se maksimalno potruditi da izmanipuliše svog partnera, i to na takav način da ni on sam neće znati šta ga je snašlo. Metodom postavljanja milion pitanja, ubediće vas u svoju nevinost pa i čednost.

Škorpija

Škorpiju naprosto bolje ne optuživati da je prevarila, jer je dokazivanje prvare Škorpije uzaludan posao, a pri tome mogu da se jave nus-pojave poput veoma agresivnog ponašanja, vikanja, kao i naglog raskida.

Strelac

Strelac koji je inače maksimalno inteligentan, neće se snaći prilikom optužbi. Sav će se spetljati, i tražiće vremena i prostora da smisli neki dobar alibi kako bi se izvukao iz optužbi koje mu neće ni malo prijati.

Jarac

Jarac će pokušati svom partneru da objasni kako za sve što se dešava, pa čak i za eventualnu prevaru, jer kriv baš on – partner! Verovatno „jadnom“ Jarcu nije posvetio dovoljno pažnje, ljubavi, nežnosti ili seksa.

Vodolija

Vodolija generalno retko vara i kada vara, uključi „vijuge“ pa napravi takvu situaciju da ne bude uhvaćena. Inače, sva čedna i fina, u stanju je da partnera maksimalno slaže da ovaj ne bude svestan šta ga je snašlo.

Ribe

Ribe će u prvi mah pri optužbama biti svađalački nastrojene. Ukoliko su zaista prevarili, neposredno nakon prvog ataka, postaće maksimalno fini, pa mogu da se šlihtaju raznim udovoljavanjima, poklonima i slično.

 

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Koliko ste ljubomorni?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.