NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Astro analiza: Koliko lako prekidate svoju vezu?

Astro analiza: Koliko lako prekidate svoju vezu?

Astro analiza: Koliko lako prekidate svoju vezu? – Astro raskid!

Da li ste osoba koja je u stanju da mnogo podnese i pretrpi zarad opstanka veze ili vam „puca film“ i na najamnju situnicu? Ovo je oduvek intrigiralo sve astrologe, ali i osobe koje astrologiju vole i prate, pa je uglavnom jedno od prvih pitanja za svakog astrologa upravo to – kakav će odnos prema samoj vezi imati potencijalni partner. Ovo je analiza koja će vam veoma jasno pokazati do koje mere će se neko zalagati za opstanak veze.

 

Ovan

Ovan ne trpi previše, pogotovu nije sklon da podnosi pritiske koji se na njega vrše. Međutim, ako mu je stalo do veze, onda on postaje jedan pravi borac koji sasvim sigurno jeste spreman da učini mnogo toga da veza ostane u nekoj određenoj ravnoteži. To ne znači da će emotivni partner moći da ga teroriše.

Bik

Bikovi se postavljaju prema partneru uglavnom zaštitnički, pa i celokupnu vezu posmatraju na takav način kao vezu koja bi mogla da opstane i traje. Oni nikada ne borave u vezi, misleći da će na neki način „na brzinu“ da se iz veze izvuku. Može da im „prekipi“, ali čak i tada ne donose odluke ishitreno.

Blizanci

Blizanci su skloni da se posle neprijatne scene okrenu na drugu stranu i da nestanu. To je neka situacija koja je dobro poznata u praksi i Blizancima je svojstvena. Međutim, takva njihova ljutnja može da se tumači kao benigna s obzirom na to da u nekom narednom trenutku, danu, mogu to da prevaziđu.

Rak

Rakovi su sposobni da istrpe apsolutno sve da bi se njihova veza održala. Oni su osobe koje često veoma opsesivno mogu da se bore za sopstvenu vezu, a toga često njihovi partneri postanu veoma svesni. Rakovi trebaju da nauče da njihova požrtvovanost za vezu ne postane osnov za partnerovu samovolju ili dominaciju.

Lav

Lavovi gotovo da nisu spremni ništa da pretrpe zarad opstanka veze. Jednostavno, oni su osobe koje zaista u nekom izvesnom smislu mogu da budu jako specifične i da donesu neki dobar oblik dešavanja, ali ne i da trpe. Dakle, bore se za vezu, najverovatnije do onog momenta dok vide da je i drugoj stani stalo.

Devica

Device su dosta „teške na praštanju“. Motiv da napuste vezu može lako da se pojavi kod njih onog momenta kada se dogodi da partner nešto značajno pogreši. Ukoliko je partnerova greška velika, i neoprostiva Devica može na brzinu doneti odluku da iz veze istupi i pri toj odluci može ostati.

Vaga

Vage se neće konfrontirati sa partnerom namerno, da bi napravili neku situaciju koja bi mogla da dovede do prekida. Njima to jednostavno nije potrebno. Oni su dovoljno sposobni da „dignu sidro“ i da odu, u nekom smeru, koji samo oni znaju. Naposletku, za tako nešto mora da postoji inicijacija u vidu partnerove greške.

Škorpija

Škorpije nikada neće doći do toga da nešto trpe. Njima je u emotivnoj vezi potreban potpun komfor, koji bi mogao da dovede do toga da se neke stvari zaista realizuju, poput, nežnosti, emocije, romantike, strasti i seksa. Čim neki od neophodnih elemenata nisu zadovoljeni, Škorpija će „bez da trepne“ otići na drugu stranu.

Strelac

Strelčevi su osobe koje su sklone da se bore za opstanak svoje emotivne veze. Nemaju u sebi bilo šta što bi se tumačilo kao ishitrena priroda, pa će se truditi da svojoj vezi manje ili više uvek daju neku novu, odnosno neku drugu šansu. Sve to ne žnači da će trpeti mnogo lošeg stanja, ali će odluku o tome da ode doneti temeljno.

Jarac

Jarac se fatalistički može boriti za opstanak svoje veze. Ta borba može da bude nešto što je jako specifično i što ne može da se sretne niti kod jednog drugog znaka zodijaka. Poseban problem Jarac može imati da prekine vezu koja duže traje, i napusti osobu sa kojom je planirala porodicu. Tada može dosta pretrpeti.

Vodolija

Vodolija koja je zaljubljena može predstavljati primer „iz udžbenika“ za trpljenje. Oni su sposobni da izdrže mnogo toga, jer su svojom ljubavi prema emotivnom partneru zaista zaslepljeni i naprosto sebi ne mogu da objasne to da je vezi došao kraj. Čak i kad sam kraj veze dođe, oni se iracionalno bore za obnovu.

Ribe

Ribe gotovo da ništa neće trpeti i veoma brzo će im se „prekinuti film“. Oni u gotovo svakoj vezi borave kao pravi „freelance-ri“ u nadi, želji i sa mislima da druga strana apsolutno treba da učini sve ono da bi se prilagodila. Ako druga strana na to nije spremna, i to se potrvrdi, Ribe će nestati iz te veze brzinom munje.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Astro zablude! Da li vas jedna osoba doživljava drugačije od većine!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.