NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Astro radoholičari – oni su osobe kojima je život – posao!

Astro radoholičari – oni su osobe kojima je život – posao!

Astro radoholičari – oni su osobe kojima je život – posao!

Epitet vrednoće koji može da se dodeli nekom čoveku, sigurno o njemu govori sve najbolje. Svi mi volimo da se nađemo u društvu osoba koje su vredne. Vredne osobe podstiču druge oko sebe da takođe budu vredni. Vredan otac i majka sigurno će na svoju decu uticati da budu vredna, pa je samim tim i velika prednost izabrati partnera koji je vredan. I ovo nije analiza koja govori o tome koliko je ko vredan, već jedna analiza koja u globalu može da se tumači kao blago negativna. Naime, horoskopski znaci sa ove liste, defintivno jesu vredni, a nekada možda i previše vredni, pa na putu svojih ambicija izgube kontakt sa realnošću. Dalja problematika u tom smislu, svodi se na mogućnost da njima primarna, pa možda čak i jedina oblast života bude posao, što svakako nije dobro, ali moguće je da njima donosi zadovoljstvo. Evo i ko su oni:

Ovan

Ovan zaista može da bude previše zaliđen svojim poslovnim ambicijama i da zaista ne uspe da realno sagleda suštinu svega što se oko njega dešava ili može dešavati. Ovnovi su osobe koje od malena bivaju ambiciozne na način da već tada počinju da se zaluđuju sa jako velikim ideajama i dostignućima. To može da bude nešto što definitivno njih drži u jednoj vrsti dobre motivacije koja im se sviđa. Međutim, možda i najviše od svih znakova zodijaka, baš Ovan može da se zaludi do te mere poslom, da se njegov čitav život svodi baš na to, rad, rad i samo rad. Naposletku, posledice mogu da budu takve da jednostavno oni stvore uspeh na poslovnom planu, ali da ih to jako puno košta i u emotivnom i u svakom drugom pogledu, da im društveni život bude ravan nuli ili u najboljem slučaju da se druže samo sa kolegama, pa čak i da životnog partnera odaberu među istim miljeom, sa istim ambicijama.

Lav

Lav karijerista – spasi me bože! Svi oni kojima nije jasno kakva je osoba Lav karijerista, trebaju da pogledaju onu seriju „opstanak“ koja se nekada davala na televiziji, i da pogledaju one scene kada Lav (ili Lavica) love plen. Eto, bukvalno to predstavlja Lav karijerista i radoholik u pravom smislu te reči. Ne kažem da će on žrtvovati sve i svakog zarad sopstvenog ličnog uspeha, ali naprosto, ta uspavana zver u njemu se budi i često je konstantno prisutna, a novac im je “užasno“ velik motiv. Zato oni ne prezaju da sve svoje resurse stave na raspolaganje toj zaradi. Rad kao rad im ne predstavlja neki naročit problem, uživaju u njemu, a uspeh im je mogućnost da dođu do nekakve sopstvene Nirvane kojima je samo njima znana i važna. Jednostavno, srećan i zadovoljan Lav je samo onaj koji svojim radom uspe da stvori onoliko koliko mu je potrebno za sopstveno zadovoljstvo. Sve i da nema ljubavi ili nekog drugog bitnog ostvarenog cilja u budućnosti, on će i dalje biti zadovoljan.

Škorpija

Škorpija će satkana od ambicija, a rad kao osnovni impuls za iskazivanje i eventualno ispunjenje tih ambicija je samo jedan od preduslova kakve oni savršeno ispunjavaju. Njih ništa ne deranžira i mogu da rade, ako treba i po 16 sati dnevno. Škorpije su od onih ljudi, koji će poslovni dan da završe u dva noću, odu da malo „prilegnu“ i u šest ujutru su opet spremni za novi radni dan. I ne samo da su spremni, nego su i veoma orni. Posebno ukoliko se dogodi to da su zadovoljni svojim učinkom, odnosno time kako se stvari odvijaju na poslovnom planu, njihova težnja za radom će biti sve veća i veća. Škorpija je ipak, za razliku od prvo dvoje navedenih, ipak „malo veći“ društvenjak, pa bi nju itekako pogodilo da se dogodi da zbog svog preteranog rada izgube prijatelje, ali će oni biti dovoljno sposobni da se u onom nekom poslednjem momentu kada predive da će se to dogoditi „trgnu“ i to zaista spreče. Na taj način Škorpija pravi jedan gotovo savršen balans između rada i ostalih životnih dešavanja odnosno oblasti, ali u globalu primarna oblast njihovog života jeste posao.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Koliko ste “Prokleto” ambiciozni?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.