NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Putovanje kroz vreme kao fenomen!

Putovanje kroz vreme kao fenomen!

Putovanje kroz vreme ili „iskliznuća“ u vremenu, predstavljaju fenomen koji nauka ne može da objasni. Taj fenomen neprestano pobuđuje pažnju i izaziva reakcije. Dok jedni sa podsmehom govore da tako nešto zapravo nije moguće, drugi smatraju da se pojavio dovoljno velik broj slučajeva koji ukazuju da je ovako nešto ipak moguće.

Sa sve većim razvojem nauke koja korak po korak, dovodi do promene naših odavno prihvaćenih normi po kojima svet funkcioniše, neki od fenomena koji su do sada smatrani isključivo isforsiranom pričom zanesenjaka, dobijaju realnu dimenziju i naučno objašnjenje.

Zahvaljujući Ajnštajnovim teorijama, nastanku i razvoju kvantne fizike, naše shvatanje vremena je počelo da se menja. U svima nama postoji duboko usađen koncep linearnog i nepromenjivog vremenskog toka (prošlost, sadašnjost i budućnost) između kojih nema nikakvih dodirnih tačaka, ali onog trenutka kada prihvatimo da to možda zapravo i nije tako, onda događaji u kome je neko putovao kroz vreme, odnosno vratio se u prošlost, zapravo postaju mogući.

Jedino je neobjašnjivo, gde je ta rezonanca koja nekoga može da pošalje u prošlost, ali kako vreme odmiče, a nauka napreduje, moguće je da će i to biti otkriveno.

Jedan od prvih zabeleženih slučajeva iskliznuća u vremenu, koji u doba kada je objavljen je izazvao izuzetno veliku pažnju javnosti, je bio slučaj u Versaju. U pitanju je Avgust 1901 godine. Tada su se dve ozbiljne žene, izuzetno obrazovane, nalazile na čelu grupne posete Versaju. Dok su se šetale po parku, u blizini palate poznate kao Mali Trijanon, iznenada i potpuno neobjašnjivo, našle su se u okruženju koje je po opisima odgovaralo kraljevskom dobu, kraljevskom dvoru iz doba Francuske revolucije. Osim toga, kako su tvrdile, one su tada, šetajući se po tvrđavi iz starog doba, videle kraljicu Mariju Antoanetu lično, kako sedi na travi i crta, kao i neke druge plemiće iz tog vremena, sluge, sluškinje, koji su ne primećujući dve devojke obučene u doeću iz budućnosti, obavljali svoje svakodnevne zadatke.

Ubrzo nakon svog povratka u Englesku, napisale su i pod pseudonimima objavile knjigu pod naslovom „Pustolovina“ u kojoj su do detalja opisale svoje neobično iskustvo. Njihova priča, kao i knjiga je podigla veliku prašinu u svetskoj javnosti, pa su uzburkane strasti oko novonastale teme, postale žarište sukoba naučnika i ezoterista. Poseban problem su imale onda kada su demistifikovani njihovi pseudonimi, pa se saznalo koje dve dame zapravo stoje iza svog književnog dela, pa je i njihovo obrazovanje dovedeno u pitanje, iako je bilo mnogo onih koji tvrde da to što su doživele zapravo jeste moguće. Bilo kako bilo, njih dve su pokrenule jednu bitnu temu, kojom se svetska javnost bavi i dan danas.

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić. © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Morfička rezonanca – osećanja koja putuju svetom!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.