NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Pustinjak (The Hermit)

Pustinjak (The Hermit)

Značenje tarot karte Pustinjak

Pustinjak predstavlja duhovnost, svesnost, samoću, predanost cilju i spremnost na deljenje znanja s drugima. Simbolizuje tačku puta u kojoj tuđa pomoć više nije niti moguća niti potrebna, vreme kada se treba osloniti na sopstvena iskustva, znanja i snagu. Ova karta ukazuje da ste ušli u fazu potrebe za razumevanjem i istinom te da Vam spoljni svet sprčava put spoznaje. Nemojte bežati od potrebe za samoćom i izolacijom.

Posao

U kontekstu posla ova karta govori da se nalazite blizu tačke u kojoj će se posao razvijati bez posebno uloženog napora. Potrudite se da budete dobro organizirani, produktivnost će lako krenuti.

Ljubav

Vreme je kada Vam ljubavni odnos nije prioritet, moguće je da se ponovno pojavi stara ljubav, no preispitajte dobro svoje želje i potrebe. Ukoliko ste u vezi dobro će Vam doći faza mirovanja i neopterećenosti odnosom.

Finansije

Nije vreme za ulaganja i igre na sreću. Ostavite to za neko drugo razdoblje.

Zdravlje

Pripazite na znakove koje Vam telo šalje; zdravstveni problemi koje osećate odraz su Vašeg psihičkog stanja.

Duhovnost

Nemojte bežati od potrebe za samoćom i izolacijom, omogućite sebi samoću. Nakon ovog razdoblja čeka Vas period druženja s ljudima i negovanje socijalnih kontakata.

Karta okrenuta naopako

Upozorava da će vreme koje sledi biti ispunjeno osećajima odbačenosti, usamljenosti, bespomoćnosti i nesvrhovitosti. U ovom trenutku samoća i izolacija predstavljaju nešto što bi pod svaku cenu trebali izbegavati. Sami ćete sebi biti najveći neprijatelj. Vrlo je važno da poslušate dobronamerni savet osobe kojoj je stalo do Vas.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.