NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Promenljivost znakova Zodijaka!

Promenljivost znakova Zodijaka!

Promenljivi znaci Zodijaka su dvojne prirode. Oni označavaju kraj perioda, odnosno deklinirajuće faze. Predstavljaju potpuno ispunjenje i smrt.
Blizanci su promenljivi vazduh. Označavaju kraj proleća i predstavljaju umnožavanje, širenje i rasprskavanje prolećne energije.
Devica je promenljiva zemlja kojom se završava leto. Ovo je period analize, ekonomisanja i zatvaranja perioda najvišeg sjaja.
Strelac je promenljiva vatra. Predstavlja kraj jeseni u kojoj se sve završava i kada poslednji trzaji vatre i toplote jedva dopiru do srca. Ovo je priprema za udaljavanje i povlačenje.
Ribe su promenljiva voda u kojoj se utapa zima. Umire jedna godina, završava se jedan period i priprema se otpočinjanje novog.
Ako je u horoskopu većina planeta u promenljivim Znacima, znači da je natus sklon konstantnom razmišljanju i analiziranju s težnjom da sve shvati, da bi na kraju i poverovao. Po prirodi je veoma raznovrstan i praktičan, ima sposobnost sagledavanja stvari onakvim kakve jesu i poseduje razumevanje za sve. Odsustvo planeta u promenljivim Znacima označava i potpuno odsustvo ovih osobina, sem u slučaju ako se Ascedent nalazi u nekom promenljivom Znaku.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.