NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Promenljivost znakova Zodijaka!

Promenljivost znakova Zodijaka!

Promenljivi znaci Zodijaka su dvojne prirode. Oni označavaju kraj perioda, odnosno deklinirajuće faze. Predstavljaju potpuno ispunjenje i smrt.
Blizanci su promenljivi vazduh. Označavaju kraj proleća i predstavljaju umnožavanje, širenje i rasprskavanje prolećne energije.
Devica je promenljiva zemlja kojom se završava leto. Ovo je period analize, ekonomisanja i zatvaranja perioda najvišeg sjaja.
Strelac je promenljiva vatra. Predstavlja kraj jeseni u kojoj se sve završava i kada poslednji trzaji vatre i toplote jedva dopiru do srca. Ovo je priprema za udaljavanje i povlačenje.
Ribe su promenljiva voda u kojoj se utapa zima. Umire jedna godina, završava se jedan period i priprema se otpočinjanje novog.
Ako je u horoskopu većina planeta u promenljivim Znacima, znači da je natus sklon konstantnom razmišljanju i analiziranju s težnjom da sve shvati, da bi na kraju i poverovao. Po prirodi je veoma raznovrstan i praktičan, ima sposobnost sagledavanja stvari onakvim kakve jesu i poseduje razumevanje za sve. Odsustvo planeta u promenljivim Znacima označava i potpuno odsustvo ovih osobina, sem u slučaju ako se Ascedent nalazi u nekom promenljivom Znaku.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

U radu sa klijentima koristim se astrologijom, numerologijom i Tarot kartama. Astrologijom se bavim skoro 30 godina. Izrađujem natalne karte pomažući vam da saznate ko ste vi, kakav je vas životni put, ukazujem vam sta je najbolje za vas sa astroloske tacke gledista. Takođe se bavim i Sinastrijom, gde vas savetujem šta da radite po pitanju vasih ljubavnih, porodičnih, poslovnih, prijateljskih odnosa. Kako da ostvarite harmoničnu i kvalitetnu vezu, brak i sa kojim partnerom možete ostvariti to. A kada dođe do nesuglasica ukazaću na srž problema i pomoći vam da to sve rešite . Specijalnost su mi horarna astrologija, elekciona astrologija, karmicka astrologijom i astromedicina. Izračunavam numerološke kodove i u kontaktu sa korisnicima vrlo rado volim da postavim pitanje i Tarotu.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.