NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Kojom bi profesijom trebali da se bavite?

Kojom bi profesijom trebali da se bavite?

Jedno od najčešćih pitanja za svakog astrologa jeste kojim bi poslom odnosno profesijom trebalo da se bavim. Ako ste pomislili da to pitanje uglavnom postavlja mlađa populacija, moram da kažem da ste ste izuzetno prevarili. To postavljaju i odrasli ljudi. Često se iza tog pitanja kriju neke tendencije ili namere, poput one za promenom posla, ali to opet najčešće proističe iz nezadovoljstva trenutnom profesijom. Naprosto, ljudi žele da provere da li su na pravom putu i da se posavetuju da li kroz neke eventualne promene mogu doći do boljitka u životu, koji ne mora samo da se oglada u većem profitu, već možda i u zadovoljstvu pri radu. Evo jedne globalne preporuke za profeisiju po znacima.

Ovan

Ovnovi su osobe strogog karaktera i mogu im odgovarati profesije poput bezbedonosnih, vojnik, policajac, inspektor. Mogu dobro baratati sa novcem, zbog čega mogu biti izuzetni ekonomisti ili bankari. Sportske delatnosti im jako lepo odgovaraju, pa se mogu baviti trenerskim poslom.

Bik

Bikovi mogu da ostvare jako lepe rezultate u privatnom sektoru, pa je za njih poželjno da imaju sopstveni biznis. Taj biznis bi mogao da bude u delatnostima trgovine, ili još bolje ugostiteljstva. Takođe, oni mogu biti dobri, pekari, kuvari ili poslastičari. Oni mogu biti odlični profesori.

Blizanci

Blizanci su talentovani, pa trebaju da se drže nekih profesija koje uključuju kreativni rad. Sve što se stvara rukama. Mogu biti i dobri političari, ali i biti dobri u svim profesijama u kojima je neophodno govorništvo. Oni su uspešni u radu sa ljudima, zbog čega postaju fantastični trgovci.

Rak

Rakovi su predodređeni da budu veliki umetnici. Ako se ne bave umetnošću, trebali bi da se bave nekim drugim poslom koji je kreativan. Oni mogu biti fantastični lingvisti, ali u globalu, mogu da budu dobri turizmolozi. Turistički vodič je profesija koja je „izmišljena“ za pripadnike Raka.

Lav

Lavovi su uporni, istrajni, a u poslu koriste i svoj šarm. Oni veoma dobro barataju novcem i vole sve profesije vezane za menadžment. Jako dobro mogu da se snađu kao lekari, veterinari, a odgovorni poslovi i funkcije ih dodatno motivišu. Mogu imati uspešnu sportsku karijeru.

Devica

Device trebaju da se drže svih profesija koji zahtevaju pedantnost. Farmacija je apsolutno pravi izbor za njih. Mogu ostvariti lepu karijeru u medicini. Profesije povezane sa negom lepote takođe mogu predstavljati ostvarenje poslovnih snova. Mogu biti fantastični, frizeri, kozmetičari i sl.

Vaga

Vage će jako dobro pronaći profesiju za sebe, jer pažljivo biraju. Oni trebaju da se drže profesija u kojima do izražaja dolaze veštine govorništva. Mogu biti dobri profesori i trgovci. Umetnost je drugi ime za njih. Idealna profesija bi bila arhitektura, ali mogu biti dobri slikari i vajari.

Škorpija

Škorpije su dobri glumci, ali su talentovani i za druge vrste umetnosti. Oni bi trebali da se bave trgovinom, jer njihova priča može mnogima biti primamljiva. Pošto imaju istančan afinitet za „lepo“ mogu biti jako dobri dizajneri modernog tipa, bilo da se radi o konfekciji ili webu.

Strelac

Strelčevi bi trebalo da prihvataju energične poslove i profesije poput vozača, pilota, ili sličnih profesija koje donekle „podižu“ adrenalin. Važno je da na poslu stalno budu u pokretu, jer ako se budu bavili nekim statičnim poslovima, poput kancelarijskih, najverovatnije neće biti ispunjeni.

Jarac

Jarčevi bi trebalo da uvek imaju na umu mogućnost da razviju dobru političku karijeru. Oni mogu da budu vešti govornici, a lako mogu zaludeti „masu“. Takođe, mogli bi da budu dobri građevinski preduzimači, ali i sam rad na građevini bi mogao da im donese lepu satisfakciju.

Vodolija

Vodolijama prijaju profesije koje su statične, koje ne iziskuju mnogo promena. Mogu usvajati nova znanja, ali u poslu žele da očuvaju svoj mir. Profesija novinara je fantastičan izbor za njih. Mogu biti fantastični pici, ali i umetnici druge vrste. Odgovaraju im svi kancelarijski poslovi.

Ribe

Ribama izazov predstavljaju dinamični poslovi poput sporta bilo koje vrste, možda čak i kaskaderstva. Vole menadžment, naročito ako je vezan za ugostiteljstvo ili hotelijerstvo. Svi poslovi u turizmu će im sjajno odgovarati. Vešto mogu baratati novcem i biti dobri ekonomisti.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Planete, čakre i njihov uticaj na zdravlje!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.