NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
PRIBLIŽAVA SE BOŽIC

PRIBLIŽAVA SE BOŽIC

Vreme velikih ocekivanja i visoke aktivnosti je doslo zajedno sa odbrojavanjem dana i minuta do isteka ove 2017 godine. Jeste zabavno ali i stresno, iscrpljujuce ..i puno troskova.
E sada…..moramo se zadrzati u stvarnosti i sici sa Deda Mrazovih saonica punih snova i maste. Znam da svi mi zelimo da zadovoljimo i obradujemo nase drage i bliske tako sto ne razmisljajuci i nemilice trosimo, trosimo , trosimo i sta imamo i sta nemamo a zaboravljamo da je sustina i bit praznika lagana priprema za veliki BLJESAK.

B O Z I C

I da nije vazno koliko smo potrosili na poklone vec da ih damo cistog srca punog ljubavi.
Jer ,,ljubav hrani dušu i pomaže da se izdrže užasne smene bola i gubitka koje čine svačije nasledje ”

A dotle…….

21.12. je zimska ravnodnevica. Najkraci dan u godini na severnoj polulopti, vreme kada svetlost pobedjuje tamu, zivot pobedjuje smrt.
Ove godine je sve to jos zacinjeno i konjunkcijom Sunca i Saturna na pocetku Jarca,a to je nama poziv da preuzmemo odgovornost za sopstvenu Svetlost i za sopstvenu sustinu….Zatim Novi Mesec u Strelcu, pa Merkur 23.12 krece direktno…

Pa ima li lepsih aspekata kojima cemo ispratiti ovu prilicno napornu godinu?

Potrazite stare prijatelje,voljene i drage, oprostite im, zamolite za oprostaj i tako olaksane duse budite spremni na novi start……

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.