NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Svako se plaši svog prethodnika, ali ovo horoskopsko pravilo ima izuzetaka!

Svako se plaši svog prethodnika, ali ovo horoskopsko pravilo ima izuzetaka!

U prirodi svakog čoveka jeste osećaj krivice za nešto što smo uradili ili nismo uradili u prošlosti. To je objašnjenje žašto se svaki znak plaši ili makar pribojava od osoba rođenih u znaku koji im prethodi. Pa se tako Bik plaši Ovna, a Blizanci zaziru od Bika…međutim ovo pravilo ima izuzetaka:

Znak Bika se plaši Ovna. Energija Ovna je ogromna i oni nikada neće da prihvate taj rizik da ih Ovan svojom energijom nadjača. Osim toga, ova dva znaka imaju dosta sličnih osobina, pa Bikovi Ovnove doživljavaju i kao neku vrstu konkurecije, zbog čega ih najradije ne bi videli u svojoj blizini.

Znak Blizanaca se plaši Bika. Blizanci ne mogu da se izbore sa veoma preciznim i sistematičnim Bikom, koji svojim stavom može da izazove velike tektonske poremećaje u životu svakog od Blizanaca. Osim toga Blizanci vole svoj blagi haos i beš ne bi voleli da ih neko dovodi do ravnoteže, mimo njihove sopstvene volje.

Znak Raka se plaši Blizanaca. Rakovi imaju mirnu energiju i vole da vode miran život. Uglavnom žele da to omoguće sebi. Blizanci koji su u blizini, mogu da “opasno” naruše ravnotežu Raka i da im ne dozvole da se dovedu do bilo koje ravnoteže koja njima odgovara, znači i čini sve u životu.

Znak Lava se plaši Raka, najviše zbog njihove emotivnosti. Lavovi ne žele da im neko nameće svoju bajku od života, jer su oni pomalo ili malo-više boemski tipovi. Rak koji bi bio u blizini, težio bi tome da ih navede u jednu mirnu luku od života koja Lavovima nikako ne odgovara, jer oni vole dinamiku i promene.

Znak Device se plaši Lava. Lavovi su dinamične osobe sa kojima nikada niste “načisto”, a Devicama nikako ne odgovara da “mozgaju” šta je pisac hteo da kaže. Zato će se truditi da izbegnu Lava, koji bi bio pretnja za njih, iz prostog razloga, jer nisu u stanju da otkriju šta misle i šta žele da sprovedu u delo u narednom koraku.

Znak Vage se plaši Device. Vagu naprosto užasava Devicina pedantnost i preciznost. Vage kao dobri organizatori u poslu, privatno, žele da očuvaju svoj haos u kome će uživati. One nikako ne žele da im Devica bude blizu, kako ih ne bi kritikovala ili kako im ne bi nametala neke postulate koje Vaga ne želi da usvoji.

Znak Škorpije se plaši Vage. Vaga je jedini znak sa kojim Škorpija ne može tako lako da izađe na kraj. Škorpije su navikle da budu dominantne, a Vaga im to neće dozvoliti, jer će se uvek truditi da očuva svoju samostalnost, nezavisnost, pa čak ponekada i da nametne svoje želje, namere, što će Škorpiju deprimirati.

Znak Strelca se plaši Škorpije. Za sistematičnog i upornog, ambicioznog Strelca, Škorpija je potpuno rasulo. Sve u vezi sa njom je nestabilno i veoma neshvatljivo, od poteza u privatnom životu, do polovnog puta koji Strelac ne razume. Zato se i plaši. Ambicija ih povezuje i Strelac ne želi Škorpiju za konkurenta.

Znak Jarca se plaši Strelca. Strelčev nepopravivi optimizam će izludeti Jarca, do te mere da neće znati odakle da započne komunikaciju sa njime. Strelac će uvek pokušati da destabilizuje Jarca, da mu pomrsi konce i da ne dozvoli njegovu dominaciju. Jarac uopšte ne želi da se bakće sa Strelcem, jer ga vide kao neustrašivog.

Znak Vodolije se plaši Jarca. Jarac nikako neće smatrati Vodoliju ozbiljnom osobom. Naprotiv, ona njemu deluje kao neko ko je lak za manipulaciju i koga treba postaviti na svoje mesto, koje neće biti naročito visoko. Zato Vodolija gaji neopisiv strah od Jarca, koga istinski ne želi u svom okruženju.

Znak Riba se plaši Vodolije. Vodolije su dovoljno mističan lik za Ribe, koje veruju u teoriju da im Vodolija sav trud može srušiti kao kulu od karata. Vodolje oslobađaju prostor oko sebe, želeći da svojom energijom dosta toga drže pod kontrolom, zbog čega će Ribe uvek biti uplašene, jer nemaju te sposobnosti.

Znak Ovna se plaši Škorpije! Ovo pravilo ujedno i predstavlja izuzetak! Izuzetak je nastao iz dva razloga, prvi, jer je Ovan znak Zodijaka sa kojim niz od dvanaest znakova započinje, a drugi, zbog toga što se Ovan ne plaši Riba, kojih bi po logičnom sledu trebalo da se plaši, jer su one poslednje u nizu znakova zodijaka, a naprotiv, sa njima Ovan dobro funkcioniše. Strah od Škorpije Ovan gaji, pre svega što ih vidi kao jednu poprilično veliku konkurenciju koju naprosto treba na neki način eleminisati, onemogućiti, pre svega u poslu. Takođe u ljubavi ih doživljavaju kao konurenciju, a kao osobu u svojoj bliziniu, ne žele da ih vide, jer se plaše da će biti dominantniji od njih.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Koji horoskopski znak vas najviše mrzi?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.