NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
PREPLITANJE ZNAKOVA ZODIJAKA!

PREPLITANJE ZNAKOVA ZODIJAKA!

Preplitanje znakova Zodijaka je veoma stara podela Zodijačkog kruga od 360°. To je podela na devetine i dvanaestine svakog znaka Zodijaka. Potiču iz drevnih astroloških sistema Indije i Haldeje. Ovaj sistem podele Zodijaka u kome se prepliću svih 12 znakova omogućava veoma preciznu i detaljnu analizu jer ispituje usko područje delovanja svake planete. Poseban značaj ima kod analize horoskopa dvoje blizanaca, ili pak trojki, četvorki itd. Razlika između rođenja blizanaca je po nekoliko minuta i iz opšte podele natalne karte na dvanaest delova nije moguće utvrditi jasnu razliku između njih. To omogućava, tek podela na devetine i dvanaestine.
Podela na devetine se zasniva na deobi svakog znaka Zodijaka na devet jednakih delova od po 3°20’. Ovih polja ima ukupno 108 u krugu od 360° i svako odgovara jednom znaku Zodijaka. Počev od 0° Ovna, prvo polje pripada Ovnu, drugo Biku, treće Blizancima itd. Svako trinaesto polje je ponovo prvo i pripada Ovnu, četrnaesto je drugo i pripada Biku, petnaesto je treće i pripada Blizancima itd. Svaki znak Zodijaka se ponavlja devet puta.

Podela na dvanaestine se zasniva na podeli svakog znaka Zodijaka na dvanaest delova od po 2°30’. Ovih polja ima ukupno 144 u krugu od 360° i svako odgovara jednom znaku Zdijaka. Počev od 0° Ovna, prvo polje pripada Ovnu, drugo Biku, treće Blizancima itd. Međutim, svako trinaesto polje ne postaje ponovo prvo i ne pripada Ovnu, kao što je to slučaj kod podele na devetine. Ono postaje drugo i pripada Biku, četrnaesto postaje treće i pripada Blizancima, petnaesto postaje četvrto i pripada Raku itd. To znači da deoba svakog znaka Zodijaka počinje istim znakom. Tako prva dvanaestina Bika pripada Biku, druga, Blizancima treća Raku itd. Prva dvanaestina Blizanaca pripada Blizancima, druga Raku, treća Lavu itd. Svaki znak Zodijaka se ponavlja ukupno dvanaest puta u celom Zodijačkom krugu.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

U radu sa klijentima koristim se astrologijom, numerologijom i Tarot kartama. Astrologijom se bavim skoro 30 godina. Izrađujem natalne karte pomažući vam da saznate ko ste vi, kakav je vas životni put, ukazujem vam sta je najbolje za vas sa astroloske tacke gledista. Takođe se bavim i Sinastrijom, gde vas savetujem šta da radite po pitanju vasih ljubavnih, porodičnih, poslovnih, prijateljskih odnosa. Kako da ostvarite harmoničnu i kvalitetnu vezu, brak i sa kojim partnerom možete ostvariti to. A kada dođe do nesuglasica ukazaću na srž problema i pomoći vam da to sve rešite . Specijalnost su mi horarna astrologija, elekciona astrologija, karmicka astrologijom i astromedicina. Izračunavam numerološke kodove i u kontaktu sa korisnicima vrlo rado volim da postavim pitanje i Tarotu.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.