NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Pravda  VIII (Justice)

Pravda VIII (Justice)

Kad se upustimo niz reku života, u samostalan zivot, moraćemo sami da procenimo moralne probleme. Biće nam potrebna moć ove karte (ovaj deo naše podsvesti) da bismo mogli pravilno izvagati i odmeriti teška pitanja i situacije.
Pravda predstavlja viši sud, iskrenost, poštenje, zakon te traganje za istinom. Ova karta poručuje kako je na Vama izbor hoćete li slušati demona ili anđela u sebi. Upozorava na karmu; ono što činite danas kreira Vašu budućnost. Karta Pravde Vam savjetuje da budete iskreni prema sebi i prema drugima te da je vreme da budete objektivni i da zaključci koje donosite budu bazirani samo na činjenicama. Ukoliko ste učesnik nekog pravnog spora budite sigurni da će pravda biti zadovoljena (i u slučaju da ona nije na Vašoj strani).

Posao

Budite sigurni da su stvari na poslovnom planu složene baš onako kako bi i trebale. Pripazite na ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Ljubav

Ukoliko ste nesigurni u sadašnju vezu verovatno je da će svaki krenuti svojim putem te da će se veza okončati. Za samce dolazi vreme kada je moguće da će naći ono što su tražili. Važno je da budete sigurni u ono što tražite kod partnera jer je sada vrijeme kada će se takva osoba pojaviti u Vašem životu.

Finansije

Pravo je vrieme za igre na sreću. Kada se ova karta pojavi, u kontekstu novca ukazuje na neočekivani dobitak.

Duhovnost

Pravda Vas upozorava da je vreme da napravite čišćenje vlastitog moralnog inventara te da stvari moraju biti postavljene na pravo mesto. Potrudite se da budete iskreni prema sebi.

Karta okrenuta naopako

Okrenuta Karta Pravde upozorava Vas na nadolazeću nepravdu koja će Vam itekako naštetiti. Budite posebno oprezni na radnom mestu jer ćete biti izloženi lažnim optužbama, zloupotrebi moći od strane nadređenih, moguće je da će netko od kolega protiv Vas pokrenuti parnicu. Sve što radite, radite sa krajnjim oprezom.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.