NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Šta je vašem znaku potrebno da postane bolji?

Šta je vašem znaku potrebno da postane bolji?

Svaki znak u horoskopu ima neke svoje određene prednosti, o kojima se zna, ali šta ćemo kada su u pitanju mane znaka? Iako su i one uglavnom poznate, i time se mnogi astrolozi bave kroz svoje tekstove, evo jedne prilike da pogledate neke savete o načinu kako da mane vašeg znaka budu manje izražene i kako da u kompletnom smislu vaš znak bude bolji:

 

Ovan

Ovnovi bi trebali da nauče da postanu makar malo osetljiviji i praktičniji, jer sve ono što kod njih postoji, dovodi se u sumnju, onda kada iz njih primarno ne ispliva na površinu neka određena doza emotivnosti.

Bik

Bikovi bi trebali da nauče da se fleksibilnije ponašaju kako bi postali bolji. Umesto da se ponašaju kao stogodišnji hrast koji je duboko pustio korene, trebali bi da porade na tome da se prilagođavaju situacijama i ljudima.

Blizanci

Bliznaci imaju često i previše energije, a kako ta energija ne bi bila rasplinuta na sve strane i ne bi se uludo trošila, trebali bi da nauče da makar ponekada budu mirni i pribrani, kako bi sve bilo bolje.

Rak

Rakovi bi mogli da postanu bolji onog momenta kada bi makar za nijansu isključili svoje emocije, srce i kada bi umesto ranjivih, makar za nijansu postali neustrašive osobe, koje ne cmizdre zbog svake sitnice.

Lav

Lavovi bi osim svoje energije koja je uglavnom usmerena ka spolja, trebali da nauče da postanu bolji kroz rad na svojoj duši, unutrašnjem miru, koji bi doveo sve ono što je njima neophodno u savršen balans.

Devica

Devica može da postane bolja, onog momenta kada pronađe skrivenu vatru unutar sebe. Samo na takav način, pored perfekcionizma koji već poseduju, mogu da dođu do više energičnosti koja je potrebna.

Vaga

Vaga bi trebala da nauči da umesto da bude fokusirana na druge, ponekada i previše, počne da biva daleko više fokusirana na sebe lično, kako bi uspela da dođe do mogućnosti da postigne što više.

Škorpija

Škorpija bi osim površne energije koju sasvim dokazano poseduje, trebala da nauči i da postigne neku veću ravnotežu koja zaista može da dovede do toga da kroz interni mir postanu daleko bolji ljudi.

Strelac

Strelac koji bi umeo da napravi makar neka mala ograničenja kroz svoju praktičnost, mogao bi da postane osoba koja istinski može da bude bolja. Ne morate uvek sve da činite bez greške, budite malo neodređeni.

Jarac

Jarčevi, da bi bili bolji moraju da počnu da neguju svoj osećaj za viziju. Ne mora sve uvek biti prizemno, niti na svom, tačno određenom mestu. Ponešto može biti isto, tradicionalno, nekada se mora modernije razmišljati.

Vodolija

Vodolija bi trebala da pronađe u sebi, makar neki minimum vatre koji zaista može da dovede do toga da sve bude daleko bolje nego što je sada. Trud može biti jako bitan, a cilj je činiti sve daleko energičnije.

Ribe

Ribe kao bića koja žive u vodi, umeju da budu malo nerealna. Oni trebaju, da bi bili bolji, da nauče da svoje ideje, kreativnost i sve ono što treba, izvuku na kopno, kako bi bili stabilniji i više određeni.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić.© Sva prava zadržana.

Pročitaj još Prednosti svakog znaka , evo u čemu je vaš znak bolji od drugih!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.