NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
“Poker face” – Ova tri znaka licem ne otkrivaju reakcije!

“Poker face” – Ova tri znaka licem ne otkrivaju reakcije!

“Poker face” – Ova tri znaka licem ne otkrivaju reakcije!

„Poker face“ je izraz koji u engleskom jeziku simbolizuje lice osobe koja nikada ne pravi grimase. Lice iz kojeg ne možete ništa „pročitati“ niti saznati. Bilo da se raduju, uplaše, paniče, jednostavno, ništa ne možete shvatiti, odnosno žargonski rečeno „provaliti“. To je lice koje je velika prednost kod poker igrača, kojima je jako velika prednost da protivnik ne može iz njihovog lica da pročita da li su karte koje ima u rukama dobre ili loše, pa su ga u engleskom jeziku tako i nazvali. Naš jezik je tu malo „zakazao“ pa nemamo adekvatan izraz koji to opisuje, ali nazvali to licem bez grimase ili licem bez reakcije, evo koji horoskopski znaci ga poseduju i koriste kao svoju veliku prednost, pre svega u poslu, ali neretko i u ljubavi.

Bik

Bik može da bude toliko „skamenjen“ da možete da mu pričate kako se ceo svet oko njega raspada, propada, nestaje, ali da on ne odaje elemente panike. Na taj način Bik drži „gard“ koji mu je neophodan, jer mu daje na sampouzdanju i osećaju da neko drugi ne spoznaje njegove rekacije, za koje preferira da ipak ostanu deo intime. Zato se svi saradnici Bikova često pitaju šta li razmišljaju. Bikovi umeju nekada da preteraju u svemu tome, pa da ne pokažu ni neku grimasu radosti koja bi mogla da se tumači kao izvestan osećaj sreće i radosti, ali ni to se od njih često ne može doživeti. Neke ljude oni zbog ove svoje osobine do te mere zaintirigiraju, da krenu da prate izraze njihovog lica, ne bi li išta shvatili, ali naposletku, jako retko u tome uspeju, jer Bikovima u tom smislu, retko kada pada koncentracija.

Devica

Verovali ili ne, ali na ovoj listi se nalazi i Devica. Kraljica foliraže i snobovskih manira sigurno neće dozvoliti „nekom tamo“ pasivnom posmatraču da do te mere uđe u njihovu psihu i problematiku da bi mogli da shvate iz njihovog lica, šta misle i čemu se nadaju. Osim toga što to posmatraju kao neku vrstu odbrambenog mehanizma, ili psihičkog olakšanja, oni jednostavno na takav način dolaze do stanja u kom se osećaju maksimalno superiorno. Devica ne voli kada je neko „čita kao bukvar“, jer takva spoznaja definitivno njih dovodi do stanja panike. Zato oni šire tu vrstu svoje aure koja im donosi mogućnost da sakriju sve svoje misli i sva osećanja daleko od pasivnih posmatrača koji bi mogli da neko saznanje upotrebe protiv nje i nanesu joj štetu.

Ribe

Ribe će vas pažljivo slušati dok joj saopštavate otkaz, a njihov izraz lica će biti ekvivalentan onome kada nekom drugom  kažete „danas je napolju lep i sunčan dan“. Naprosto, Ribe bi svaku grimasu koje bi napravile, u smislu bola, poraza, ljutnje, besa, definitivno smatrale kao svoj lični poraz i zato oni sebi nikada neće priuštiti takvu vrstu luksuza. Kada se sve sagleda Ribe ipak dozvoljavaju na svom licu znake sreće, jer na takav način ne smatraju da bilo šta treba da ih blokira. Ovom metodom, Ribe unose dodatnu komfuziju kod osobe koja bi mogla da poželi da ih „pročita“, jer će se u startu, još pri predstavljanju predstaviti kao previše šarmantna osoba čije lice odaje sve, ali samo sve ono što asocira na sreću i lepo stanje. I onda, nakon toga – kada treba, da se nešto sakrije, oni ostaju skamenjenog lica, tako da sav trud da nešto spoznate po njihovom licu, ostaje totalno uzaludan.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Ova tri znaka najbolje blefiraju od svih!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.