NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Podela i značenje Ciganskih karata

Podela i značenje Ciganskih karata

Gypsy karte su podeljene u 4 glavne grupe:
1.karte sa dobrim uticajima
2.karte sa lošim uticajima
3.neutralne i
4.opisne karte

Karte otvaraju napredak, sreću, korist, pozitivno razdoblje, zadovoljstvo. Otvaraju se I pokazuju energiju i dinamiku. Ove karte mogu ispraviti loš uticaj sugestivne karte sa lošim značenjem.
Karte sa pozitivnim značenjem su: Sreća, Radost, Sunce, Iznenađenje, Gotovina, Dete, Venčanje, Kuća, Ljubav, Vernost.

Karte sa lošim uticajem:
Predviđaju usporavanje, psihološki pritisak, tugu, osjećaj nesreće, bolesti. Takođe otvaraju prognoze za vremenska razdoblja: biće potrebno vreme za rešavanje problema i prepreka. One takođe opisuju negativan stav prema ili iz okoline, što se odražava u karti sukoba. Predviđaju bespomoćnost, očaj, tugu i gubitak.
Karte sa lošim uticajima su: Tuga, Bolest, Lopov, Zlo, Neprijatelj, Gubitak, Smrt.

Neutralne karte mogu biti pozitivne I vesele ili predvideti teskobe I frustracije.
Neutralne karte su:
Pismo, Poruka, Sudija, Poseta, Putovanja, Sveštenik, Nada, Poklon…
Ove karte su blage, i ne daju jasan odgovor. Njihova priroda i poruka je pozitivna i vesela, nešto što se toleriše. Konačan odgovor određuju karte koje ih okružuju.
Neutralne karte s lošim utjecajem su:
Ljubomora, Želja, Neprilike, Prevara, Malo novaca. Osim što upućuju na nemir i nezadovoljstvo, one takođe pokazuju razdoblje odmora. Nijanse su malo pesimistične, što ukazuje na beznadežnu situaciju. Opet konačni rezultat zavisi o kartama koje ih okružuju.

Deskriptivne (opisne)karte su:
Ljubavnik, Ljubavnica, Udovica, Oficir. Određuju osobe koje nas prate na našem putu, njihovu ulogu I značenja treba definisati preciznije kartama koje ih okružuju.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.