NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Podela i značenje Ciganskih karata

Podela i značenje Ciganskih karata

Gypsy karte su podeljene u 4 glavne grupe:
1.karte sa dobrim uticajima
2.karte sa lošim uticajima
3.neutralne i
4.opisne karte

Karte otvaraju napredak, sreću, korist, pozitivno razdoblje, zadovoljstvo. Otvaraju se I pokazuju energiju i dinamiku. Ove karte mogu ispraviti loš uticaj sugestivne karte sa lošim značenjem.
Karte sa pozitivnim značenjem su: Sreća, Radost, Sunce, Iznenađenje, Gotovina, Dete, Venčanje, Kuća, Ljubav, Vernost.

Karte sa lošim uticajem:
Predviđaju usporavanje, psihološki pritisak, tugu, osjećaj nesreće, bolesti. Takođe otvaraju prognoze za vremenska razdoblja: biće potrebno vreme za rešavanje problema i prepreka. One takođe opisuju negativan stav prema ili iz okoline, što se odražava u karti sukoba. Predviđaju bespomoćnost, očaj, tugu i gubitak.
Karte sa lošim uticajima su: Tuga, Bolest, Lopov, Zlo, Neprijatelj, Gubitak, Smrt.

Neutralne karte mogu biti pozitivne I vesele ili predvideti teskobe I frustracije.
Neutralne karte su:
Pismo, Poruka, Sudija, Poseta, Putovanja, Sveštenik, Nada, Poklon…
Ove karte su blage, i ne daju jasan odgovor. Njihova priroda i poruka je pozitivna i vesela, nešto što se toleriše. Konačan odgovor određuju karte koje ih okružuju.
Neutralne karte s lošim utjecajem su:
Ljubomora, Želja, Neprilike, Prevara, Malo novaca. Osim što upućuju na nemir i nezadovoljstvo, one takođe pokazuju razdoblje odmora. Nijanse su malo pesimistične, što ukazuje na beznadežnu situaciju. Opet konačni rezultat zavisi o kartama koje ih okružuju.

Deskriptivne (opisne)karte su:
Ljubavnik, Ljubavnica, Udovica, Oficir. Određuju osobe koje nas prate na našem putu, njihovu ulogu I značenja treba definisati preciznije kartama koje ih okružuju.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.