NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Astro pesimizam: Kakav utisak na vas ostavlja loš period koji prođete?

Astro pesimizam: Kakav utisak na vas ostavlja loš period koji prođete?

Golgota koju čovek prođe, ukoliko traje predugo, zna da bude izuzetno negativan faktor i da zaista kroz razne situacije donese pesimizam. Potpuno odsustvo verovanja da će sutra, prekosutra, za deset dana ili deset meseci doći period u kome će sve krenuti lepim putem, može da se dogodi. Ovo je nešto čemu je većina znakova podložna. Ipak, postoje i neki izuzeci od pravila koji definitivno i kad su u najlošijem periodu, veruju da uskoro dolaze bolja vremena i potpuni preokret. Ko su oni, pokazuje sledeća Astro analiza:

Ovan

Ovnu je jako teško „ubiti“ optimizam. Jednostavno, oni se optimistični rađaju. U nekom trenutku lošeg perioda mogu na kratko da poveruju da nikada ništa neće biti bolje, ali se iz takvog razmišljanja brzo izvuku. Kada se sve oduzme i sabere, oni istinski veruju i u najtežim trenutcima da će sve izaći na dobro.

Bik

Bik može da pod uticajem lošeg perioda koji predugo traje, postane značajno pesimističan. Ako uz sebe nema jakog partnera, koji definitivno emituje energiju vrhunskog optimiste, onda će Biku, kao individui biti još teže da podnese loš period. Najteže će mu biti da poveruje da taj period može da se primakne kraju.

Blizanci

Blizanci u svojoj glavi, mislima, vizijama budućnosti sve posmatraju kao „ružičasto“ i „lepršavo“. Oni će jako teško, čak i onda kada ih život „muči“ da dođu do toga da poveruju da nikada neće biti bolje. Veliko dete, koje je sklono sanjarenju je uspavano u njima i gotovo ih nikada neće napustiti, i uvek ih drži u motivaciji.

Rak

Rakovi će u trentucima kada ih zadesi loš period, a posebno onaj koji dugo traje, da se ispostave kao pravi tragičari! Kod njih će sve biti tragično, da tragičnije biti ne može! Čak i one nevolje koje nisu toliko teške u njihovim očima će delovati preteško i beskonačno. Samo neko jako blizak može ih uveriti u suprotno.

Lav

Lavovi ponekada pokleknu, jer prosto, njihov optimizam ume selektivno da se javlja. Takođe, glavni „ubica“ njihovog optimizma je zapravo dug period pod nevoljama. Oni znaju da bi trebalo da se drže optimizma, ali se ispostavi da nemaju dovoljno jaku auru koja bi ih uverila da lepše vreme započinje.

Devica

Device su poprilično flegmatične i indiferentne po ovom pitanju. Oni se trude da ne uzimaju za relevantno ono što je bilo. Međutim, takođe, oni neće biti fascinirani ni time šta će da bude. Potpuno odsustvo analitike te vrste, čini ih osobama za koje može da se kaže da im loš period ne ostavlja posledice.

Vaga

Vagama su bitne činjenice. Oni barataju brojkama, sve „važu“, premeravaju i računaju. Tako će oni imati veoma detaljan uvid u to šta je bilo, to sve provući kroz razne „filtere“ svoje analitike, ali će ustanoviti i to da posle kiše, svakako mora doći sunce, pa kad-tad. Pošto su optimistični, oni uvek veruju da je to baš sutra.

Škorpija

Škorpije su uglavnom jako sposobni ljudi, koji svoje najbolje sposobnosti pokažu u najtežim situacijama. Zato oni, prevashodno, jako težak period, ne doživljavaju preterano teško. Istinsko stanje je takvo da i kad im je „svega dosta“ pa bi trebalo da pomisle da se drama nikad završiti neće, baš tad najviše veruju u boljitak.

Strelac

Strelčevi se tokom lošeg perioda koji dugo traje, zaista snalaze kao da su u „neobranom grožđu“. Osnova kod njih je jako specifična i oni u globalu mogu biti podložni tome da neke stvari doživljavaju na čudan način. Tako da, zapravo najlošiji period koji ih je „samleo“ mogu da posmatraju kao samo korak bliže lepom stanju.

Jarac

Jarčevi sve ono što je loše gledaju kroz neku svoju, i to jako posebnu prizmu. Oni mogu da dođu u stanje velike depresije, ukoliko se jako mnogo trude da se izbave iz loše situacije, a da boljitak dugo vremena izostaje. Ipak, isto tako mogu i da se sa optimizmom nose prema budućnosti, a da loš period brzo zaborave.

Vodolija

Vodolijama skoro niko ne može objasniti da posle teškog perioda može da dođe jako lep. Kod njih u glavi iza lošeg perioda, samo može doći još lošiji period. Naprosto, oni funkcionišu na takav način. Njima je potrebna veoma velika podrška, najbolje od emotivnog partnera, da bi tako nešto prevazišli i bili optimističniji.

Ribe

Ribama je indiferentno stanje, nešto što im nije strano i problematično. U tom smislu, one mogu loš period posmatrati, bez nekog naročitog udubljivanja u onaj period koji sledi, ali i bez razmišljanja o posledicama koje je ovaj period mogao da donese i da ostavi. Više su optimisti, nego što su pesimisti.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić.©  Astrosavet Sva prava zadržana.

Pročitaj još Da li ste optimista ili pesimista?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.