NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Pazite se žene rođene u ovom znaku, ona može biti uvek za korak ispred Vas….

Pazite se žene rođene u ovom znaku, ona može biti uvek za korak ispred Vas….

Upoznali ste neku damu i ona Vas je fascinirala svojim izgledom, stavom, ponašanjem….Ona emituje izuzetno pozitivnu energiju. Deluje moćno i ostavlja bez daha svakog posmatrača. Ona govori tečno, ne zamuckuje, ona ima snažan duh i nesalomiv karakter, ona jako dobro zna šta hoće, a još bolje šta neće,…Evo ko je ona:

 

Ona nije žena Lav ona je Lavica u pravom smislu te reči. Žena koja probija sve barijere, koja je hrabra, koja je neustrašiva i koja vlada poslom, društvom, okolinom, a nadasve sopstvenim životom. Ona je vešt planer. Za nju nema nikakvih iznenađenja, a ponajmanje neprijatnih. Ona ume sve što treba da se ume. Ona kada ne ume, nauči ono što treba i to ekspresno. Ona je osoba koja zaista ume da na jedan jako lep način dođe do boljitka, i uvek drži konce u svojim rukama. Njoj muškarac sigurno nije potreban ni kao oslonac, ni kao pomoć, ni kao podrška. Njoj muškarac treba da bude veliki izvor inspiracije uz koji će uvek uživati i koji će joj doneti emotivnu stabilnost. One se retko zaljubljuju u kolege, jer naprosto ne vole taj poslovni rivalitet. Takođe, retko kad će se dogoditi neka sasvim ozbiljna veza sa osobom koja je značajno uspešnija od njih. Ako se to i dogodi, ona će dobiti veliki motiv da se bori u poslu, kako bi bila makar jednako uspešna kao i njen muškarac. Ona voli da se pita u vezi i nikako ne dozvoljava da bude u potčinjenom položaju. Veza sa muškarcem koji je energičan, naprosto ne bi bila dobra kao ideja i uglavnom bi se taj odnos neslavno završio. Ako želite da osvojite ženu rođenu u znaku Lava, moraćete da budete nežni, pažljivi, romantični, inventivni i duhoviti. Nikako ne smete da govorite o svom uspehu koji je jedinstven, unkatan i neponovljiv i po mogućstvu, trebalo bi da se divite njenom uspehu i svemu što ona radi. One su veoma talentovane sportistkinje, i uglavnom se nameću kao lideri tima, ili su veoma samostalne kao igrači. Njihova fizička kondicija je uvek na maksimalnom nivou, a u svako doba dana su spremne za takmičenje. Ako se odluče za umetnost, uglavnom biraju energične pravce, koji su veoma aktuleni za period koji je trenutno trend, a neretko su i same velike trendseterke.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.