NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Papa V (The Hierophant)

Papa V (The Hierophant)

Špil Tarot karata predstavlja arhetipskog mudraca na dva načina. Papa, karta broj pet, prikazuje ga u malo institucionalizovanoj formi. A karta broj devet, prikazuje ga kao monaha.

Kao sto se da zaključiti, ove karte daju najjači akcenat nasoj duhovnosti. Osnovna poruka je da duhovno prosvetljenje predstavlja individualni čin, a ne društveni. Upućuje nas da sami odaberemo duhovne kategorije, odnosno u šta treba da verujemo ili da ne verujemo.

Posao

Verojatno je da ćete često biti u kontaktu sa učiteljem/mentorom čije Vam je znanje trenutno potrebno. Posao će Vam ići od ruke ukoliko ćete slediti pravila. Ovo je izvrsno vrijeme da se priključite nekoj grupi (bilo verskoj bilo sportskoj) ma koliko Vam se to odbojno činilo.

Ljubav

Na ljubavnom je planu situacija takođe vrlo dobra, iako u vrlo tradicionalnom smislu. Nije vreme za nekonvencionalne pokrete niti za uvođenje promjena.

Finansije

Ukoliko ćete potražiti savjet bankara investicije su prilično dobar potez za Vas, no ne upuštajte se u rizična ulaganja na svoju ruku.

Zdravlje

Obratite pažnju na pravilnu ishranu i držite se rituala.

Duhovnost

Veoma ste okupirani vlastitim “ja”, dajte sebi vremena da razmotrite unutarnji konflikt i ne brzajte sa zaključcima.

Karta okrenuta naopako

Okrenuta karta Pape upozorava na savete koje ćete dobijati; verovatno je da će Vas savetovati osoba koja nije iskrena i nema dobre namere. Karta Vam savjetuje da razmišljate “svojom glavom”, da prestanete biti toliko jednostrani da proširite svoje vidike. Vašim idejama nedostaje kreativnosti i mašte. Iskopajte se iz konzervativizma u koji ste uronili sliedeći liniju manjeg otpora.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.