NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Ovan slaganje sa drugim znacima

Ovan slaganje sa drugim znacima

Ovan slaganje sa drugim znacima

Ovan i Ovan

Dva ovna će se najpre odmeriti dobro, pa ako odgovaraju jedno drugom fizički vrlo brzo prelaze na stvar. Po pravilu, ne treba im puno da stignu do kreveta. Mnogo se mešaju jedan drugome u život, pa je najbolje kada rade potpuno različite poslove.

Ovan i Bik

Ovan će biti privučen Bikovom smirenošcu i kao u areni potrudiće se najbolje što zna da ga/je razbesni. Posle kraćeg zanosa veza postaje obostrano dosadna. Bik u Ovnu vidi nezrelost, a Ovan u Biku lenštinu koja čeka sve da padne s neba. Najbolje zato da je žena Bik a muškarac Ovan.

Ovan i Blizanci

Oni potpuno imaju slične sklonosti, vešti su govornici, praktičari, stignu svuda gde naume, zajedno podjednako kao i solo. Ne opterećuju jedno drugo. Ova veza je na granici dobrog prijateljstva i ljubavi.

Ovan i Rak

Veza na startu može biti i te kako dobra sve dok Rak ne krene sa planovima za budućnost. Ovde nedostaje sklad, ali ne treba ni unapred dizati ruke i odustajati. Biti strpljiv.

Ovan i Lav

Seksualno slaganje im je izvanredno. Imaju naviku da se u isto vreme i svađaju i ljube, sve to – često pred publikom. Oboje su skloni flertovima sa strane i varanju, a njihovi tajni ljubavnici često ostaju povređeni, dok je njihova veza i dalje stabilna.

Ovan i Devica

Devicu kao tipični ženski znak može najlakše naterati da se preda najmuževniji od svih, Ovan. Međutim, ako je muškarac Devica a žena Ovan, tada stvari idu nizbrdo i jedno drugome će samo pronalaziti falinke. Netrpeljivost će pokrenuti libido i njihovi sukobi će se okončavati u krevetu.

Ovan i Vaga

Ovan i Vaga se obavezno sretnu bar jednom u životu ali retko kada ova veza završi brakom. Privlačnost je nesporna, ali vremenom im se povećaju apetiti i jedno drugom postanu nezanimljivi. Posle dužih pauza lako se vrate jedno drugome. Najbolje je kada je muškarac Ovan a žena Vaga.

Ovan i Škorpija

Energija koja se stvori kada se u istoj prostoriji nađu ovo dvoje atmosferu momentalno dovodi do usijanja, a ako se kod njih još nešto ”dešava” tada se jasno može omirisati I opipati seks u vazduhu! Ponašaće se kao da će ostati slobodni ceo život, a u stvari će se jako vezati.

Ovan i Strelac

Seksualno ovo može biti fantastična kratka veza, možda je najbolje – avantura! Inače ako potraje pitanje je momenta kada će početi da se takmiče u znanju, uspesima, iskustvu… Kako su surovo iskreni oboje, neće birati reči pa lako ovde dođe do žestokih svađa. Ipak, uvek ostaju prijatelji.

Ovan i Jarac

Ovo je veza podređivanja Jarcu. Ovan će najpre pustiti Jarca da vodi glavnu reč da bi ga kasnije ironično i mangupski prozivao za svaku sitnicu. Kako Jarac ni malo nije komičan, a ništa ne zaboravlja, pitanje je dana kada će mu sve debelo naplatiti. Vrlo komplikovana veza.

Ovan i Vodolija

Ovo je avanturistička veza, puna dešavanja, novih ljudi, putovanja… njima sigurno nikada neće biti dosadno. Problem postoji samo zbog intenzivnog mešanja prijatelja i okruženja u njihov odnos. Nedostaju intimni trenuci iako su otvoreni jedno prema drugom.

Ovan i Ribe

Ovo je česta kombinacija na našim prostorima, gde su žene Ovnovi – jake, inicijatori, pri tom dobre domaćice, a muškarci Ribe – nešto muvaju, smišljaju, rade 300 poslova, a opet nemaju para. Obrnuto, donosi puno nepoverenja i žena Riba može lako biti povređena od ovog muškarca.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.