NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Ovan

Period: 21.3-19.4

Elemet: Vatra

Vladajuća planeta: Mars

 

Ovan je znak kojim zodijak otpočinje, te simboliše početak nečeg novog, energičnog, ali se može reći i burnog. Zato je Ovan znak čiji je element Vatra. Mars je vladajuća planeta ovog znaka, i kada se sve realno sagleda, dolazi se do zaključka da su Ovnovi izuzetno energične osobe koje sasvim sigurno jako dobro znaju šta žele od života. Za njih nema neuradivih zadataka, nerešivih problema. Oni uvek imaju jako dobru strategiju, dobar plan za sve, ali i dobru volju da se veoma direktno obračunaju sa svim onim problemima koji mogu činiti sastavni deo njihovog života. Po pravilu energični, lako šarmiraju svakog ko im se nađe u vidokrugu, samo ukoliko to žele. Energiju, skopčanu sa šarmom na pravi način koriste kao jedan od svojih glavnih aduta kako u emotivnoj sferi, tako i u poslu. Veoma direktno želeći da ih svi posmatraju kao lidere, oni se trude da oko sebe uvek stvore tim dobrih i proverenih saradnika, koji će biti lojalni, ali i slušati, te sprovoditi njihove zamisli. Ovan se u poslu nikako neće dobro slagati sa drugim Ovnom, ili sa nekom osobom koja je dovoljno energična da takođe ima pretenzije da vlada. Suprotan znak od Ovna je Vaga, pa su sa njome najpovoljnija kombinacija što se tiče posla, jer energiju Ovna može da determinise i fokusira samo disciplinovana i proračunata Vaga, ali to može biti i prava emotivna kombinacija, jer je sa partnerom poput Ovna, uvek treba biti neko ko ume da pravi kompromise i da izbegava sve problematične situacije, već na prvi nagoveštaj njihove pojave. Ako želite da osvojite osobu rođenu u znaku Ovna, zadali ste sebi izuzetno težak zadatak, a pogotovu ako je poznanstvo sa Ovnom takvo da nemate puno vremena na raspolaganju koje biste zajedno provodili. Pokloni neće „upaliti“ uvek. Dajte svoj maksimum, pokušajte da se orjentišete na to da se predstavite u što boljem svetlu i dajte Ovnu razlog da Vas upamti za početak, a onda ga zaintrigirajte nekim potezom da naprosto mora konstantno da razmišlja o Vama. Ako želite da osvojite Ovna, suština je o tome da se potrudite samo za inicijaciju, a kasnije će on osvojiti Vas. Ovnovi su izuzetno talenovane osobe, ali njihovi talenti se daleko više svode na sport, nego na umetnost i kreativni rad. Ako igraju u timu, onda moraju biti kapiteni ili neki vrlo bitan faktor tima, i uvek će se truditi da to postanu, a individualni sportovi su za njih pun pogodak. Svoju snagu Ovan uvek treba da usmeri ka nečemu, kako bi bio maksimalno zadovoljan. To zadovoljstvo mora da se reflektuje na jedan određen način, od koga će koristi imati i Ovan kao individua, ali i sve osobe koje se nalaze u njegovom direktnom okruženju, prijatelji, porodica, partner.

 

Poznati Ovnovi: Iako im talenat nije primaran, oni su uspeli da onaj kapacitet talenta koji imaju iskoriste, ali i unovče. Konstantan rad na talentu, usvajanju novih znanja, kroz upornost, obezbeđuje im slavu.

Lady Gaga

Sarah Jessica Parker

 Keira Knightley

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.