NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Ovan – 2019

Ljubav: Emotivne veze koje do sada postoje će biti intenzivirane. Lepo slaganje biće posledica ovnovske posvećenosti koja sigurno može da iznedri sve ono najkvalitetnije od postojećih veza. Ovnovi će imati daleko više volje da se posvete partneru i da mu pruže toleranciju. Oni koji su slobodni će sigurno moći da pronađu nekog za ozbiljan odnos, samo ako budu sebe motivisali da se malo više posvete potrazi.

Novac: Finansije će kod Ovnova značajno oscilirati, ali to ne znači da neće biti dobrih priliva s vremena na vreme. Koliko će to konkretnog zadovoljstva stvoriti kod svakog ponaosob, ostaje da se vidi, možda će neki biti nezadovoljni, ali bez posebnog razloga. Ovo nije dobra godina za investicije i počinjanje poslova kada je u pitanju ovaj znak, pa je preporuka da se drže proverenih odnosno postojećih poslova i prihoda.

Zdravlje: Jako dobra fizička kondicija može biti prisutna kod velike većine Ovnova. Sportski duh će ih motivisati da budu fizički aktivni, da treniraju i da se zaista dovedu do fine forme. Manji problemi mogu snaći one koji boluju od kardio-vaskularnih oboljenja, kao i plućne bolesnike, te asmatičare. Proleće može biti dosta teško vezano za sva oboljenja disajnih organa, jer kroz alergijske reakcije sve tegobe mogu biti pojačane.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.