NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
One su TOP gradske ženske po horoskopu!

One su TOP gradske ženske po horoskopu!

Oduvek je postojao epitet gradskih dama. Nekada su te gradske dame zaista bile dame i sve što su sa sobom nosile bilo je otmeno. Vremena su se promenila, neko će reći nažalost, ali neko i neće, ali su se promenila i sada su na ceni neki drugi kvaliteti. Da bi danas jedna devojka mogla da se nazove top gradskom ženskom, ona pre svega mora brutalno dobro da izgleda. Osim izgleda, potrebno je da ima elokvenciju, šarm, ali i preko potreban seksepil, koji je danas na ceni. Ona nikako ne sme da sedi kod kuće, već mora da bude prava „landara“. Bilo da se one nazivaju modeli, klaberke ili starlete, činjenica je da plene pažnju, naročito muškog dela svojih sugrađana, a evo u kojim znacima su najčešće rođene:

 

Žena Lav

Lavica definitivno može da se snađe u pustinji, ali u gradu stupa na scenu! Ona je kraljica, glavna, i sva svetla velikog grada su uprta u nju. Sve oči idu ka njoj i naprosto, ne može ostati neprimećena. Bilo da korača ulicom, sedi u bašti kafića ili uđe u klub, svi će pogledati, ko je ona! Mnogi će je u početku posmatrati kao objekat lepote, ali naposletku, pri komunikaciji ona zapravo odaje ono „nešto“ zbog čega je i nazivamo top gradskom ženskom! U svemu tome se ona jako lepo snalazi, pažnja okoline joj prija i čim oseti da je primećena ili popularna u gradu, svim silama će se truditi da tu poziciju održi.

Žena Škorpija

Za razliku od prve i poslednje navedene koje naprosto ulažu ogroman trud da bi bile top ženske u gradu, Škorpija to ne mora da čini. Ona se jednostavno s tim rađa. U njoj ima sasvim dovoljno energije da bi se sa time sasvim dobro nosila. Ona se oseća komforno u toj ulozi i sve drugo bi za nju bilo neprirodno. Ona voli svoju popularnost, u gradu, klubu, kafiću, ali i na mestima gde se promoviše istinska kultura. Oko nje sve mora da bude „top“ i „fancy“. U šetnju gradom vodi najlepšu drugaricu, a u klubu je uvek u društvu najlepših momaka. Ona jako dobro zna da je na samom vrhu i nesvesno uvek za sebe stvori takav tretman.

Žena Ribe

Dama rođena u znaku Riba je sposobna za sve, pa tako i da bude top gradska ženska. Ona ovu titulu vidi kao stvar prestža i za nju se grčevito bori. Ona će na sve načine gledati da dođe u žižu gradske vreve i interesovanja, a ako u tome ne uspe „peške“, može koristiti i medije da bi skrenula pažnju na sebe. Veoma vešto intrigira, svojom pojavom, šminkom, garderobom. Može biti veoma ekscentrična. Nikada neće otići u krajnost i postati vulgarna, ali slobodnija garderoba u cilju privlačenja pažnje na sebe, može biti njen adut do sticanja titule top gradske ženske. Jednom stečenu popularnost sa lakoćom održava!

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Astro analiza: Da li razlikujete ljubav i seks ?!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.