NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
One su očajne domaćiće – žene u ovim znacima se loše snalaze u kućnim poslovima!

One su očajne domaćiće – žene u ovim znacima se loše snalaze u kućnim poslovima!

Koliko puta ste čuli da se neka žena hvali kako je vrsna domaćica, kako joj u kući sve blista, kako joj je sve ispeglano i uštirkano. Kao suprotan faktor, postoje i žene koje de facto jesu domaćice, ali ih kućni poslovni ne zanimaju naročito, a i sve da se za iste zainteresuju, jako teško da će im poći za rukom da zablistaju u tim poslovima kao ova prva kategorija. Iako su one očajne domaćice, one zbog toga ne pate.

 

Žena Blizanci

Žena rođena u znaku Blizanaca ne smatra da je biti dobra domaćica neki naročit kvalitet koji treba negovati i unapređivati, zato ona defintivno i ne želi da nauči, više od onoga što zna. I ono što zna dosta dobro, sklona je da izfušeriše. Suština je u sledećem, ona naprosto čišćenje i sređivanje kuće tumači samo kao jedno obično gubljenje vremena koje za posledicu može da ima to da bude lišena svega onoga na šta je mogla da korisnije iskoristi vreme. Takođe, ne smeta joj da živi u sopstvenom brlogu koji sama kreira, a i dovoljno je flegmatična da tuđe zvocanje doživi nonšalantno i da se ne uzbudi što svi primećuju da joj je u kući težak haos.

Žena Lav

Žena rođena u znaku Lava sebe posmatra kao pravu divu, a gde to ide da diva mlatara po ceo dan sa krpom u ruci? – Ne, nikako! Zato se ona iste i ne lati, bar ne često. Lavica koja ima dosta love će sigurno angažovati ženu da joj sve očisti, jer naprosto, ona to niti ume, niti želi da radi. Inače, ona smatra da su sve žene koje non-stop idu po kući i čiste, banalni manuelci koje i nisu za bilo šta drugo stvorene. Kuvanje smatra maltretiranjem, a ne umetnošću, pa će svoje kulinarske sposobnosti svesti na prženje i to prostih jela, recimo jaja u klot obliku – omlet je već viša matematika. I ta jaja, „na oko“ koja bude spremila, razbiće na „’ladno ulje“, jer će se smoriti dok se ulje zagreje! Njen orman je uvek u haosu, a sve i da ga neko drugi sredi, ona će prvom prilikom kada se bude oblačila, sve to da poruši i da katastofira!

Žena Ribe

Žena rođena u znaku Riba je najopasnija, jer zadatku svoje lenjosti pristupa sa lukavog faktora. Naime, njena ideja je u tome da ona bude i ostane očajna domaćica, ali da se nikada to zapravo ne provali. Zato se ona služi gomilom trikova da bi kuća makar delovala čisto. Zato će jednom sređenu kuću dosta dugo držati čistom, odnosno gledati da ne isprlja i slično. Zamerke drugih ljudi nju ne zanimaju. Moguće je da će nešto skuvati, ukoliko ima porodicu, pa taj neko drugi treba ipak nešto da pojede, ali definitivno to neće biti pravilo nego presedan. Sve i da počne češće da kuva, jela će joj biti loša, a iza sebe u kuhinji će ostaviti haos. Masnoću sa pločica se nikada neće ni setiti da obriše, jer to nju naprosto ne interesuje.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.