NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Obešeni XII (The Hanged Man)

Obešeni XII (The Hanged Man)

Obešeni simbolizuje žrtvu, čekanje, odgađanje i nemoć. On je ranjiv, prihvata sve onakvo kako jeste, predaje se vlastitoj sudbini. Može ukazivati na potrebu da se žrtvujete i pritom imajte na umu da je žrtva koju sad činite ulog u bolju i bezbrižniju budućnost. Obešeni sugeriše da ukoliko imate nedoumica ili ako Vam ništa ne ide od ruke, sve to odgodite na neko vreme. Vreme je za strpljenje.

Posao

Situacija na poslu stagnira, gotovo ništa se ne dešava i toga Vam je dosta. Savet Vam je da se strpite i da prihvatite čekanje kao jedini izbor. Ako je to zaista previše za Vas onda promijenite posao.

Ljubav

Veza Vam se nalazi na raskršću, nemojte ništa požurivati niti forsirati. Ukoliko smatrate da Vam je veza odlična, savet Vam je da proverite gde Vam je partner.

Finansije

Bez obzira na to u koliko ste lošoj finansijskoj situaciji, podelite deo onoga što imate na bitne stvari. Točak sreće će Vam uskoro to delo nagraditi.

Zdravlje

Zdravlje Vam se poboljšava, ali polako. Budite sigurni da postupate u skladu sa lekarskim savetima.

Duhovnost

Vreme je da se oslobodite negativnih misli jer Vas one dovedu u isto takve situacije.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta upozorava Vas da niste iskreni prema sebi. Stanite na loptu i razjasnite sebi vlastite motive i ciljeve, nemojte bežati od istine. Obešeni Vas upozorava na sebičnost i škrtost u vlastitim postupcima. Potreba za materijalnim u Vama izaziva frustraciju. Vreme je da promenite način na koji pristupate i sebi i drugima, budite sigurni da će uz malo napora stvari postati mnogo jednostavnije i lakše.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.