NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Novogodišnje Astro-želje!

Novogodišnje Astro-želje!

Dragi moji, bliže nam se praznici, ovo su naše novogodišnje želje za sve vas:

OVNU

Da nauči da bude strpljiv, nenametljiv, da nikada ne prestane da se bori i da ga nikada ne izda snaga, čast i poštenje i samo bez žurbe i prvih borbenih redova!

BIKU

Da uvek ima novca, dovoljno slatkiša i najlepšu baštu u kraju i da ponekad mora da požuri u životu, bude prilagodljiviji i da ponešto promeni  u svojim stavovima.

BLIZANCIMA

Da nikada ne prestanu da budu deca, da ih nikada ne izda mobilni telefon, da im radoznalost uvek donese pravu informaciju i da napišu svoju knjigu ali i da ponekad održe datu reč.

RAKU

Da što manje ima razloga za brigu,  da mu je porodica uvek na okupu, da uvek ima mira, sreće i radosti u svom domu, da i dalje piše najlepšu poeziju i ima što više uspomena u svojoj “najdražoj kutiji”.

LAVU

Da uvek ima razloga da zablista, makar to bilo samo za njegovu kraljicu (kralja)! Da i dalje sve radi punim srcem i verom u sebe i da mu nikada ne manjka samopouzdanja.

DEVICI

Da pokuša da manje kritikuje i  zamera okolini, da uvek ima posla kako bi imala čime da zaokupira svoje misli (i manje analizira), da i dalje bude vredna i radna ali da se pozabavi malo i svojim emotivnim zivotom i da ponekad i uživa, a ne samo da bude na usluzi drugima.

VAGI

Da u ovoj godini nauči da kaze NE kada je to potrebno i da bude manje neodlučna u svojim namerama ali i da uvek dobija i deli poklone kao i  da nauči da svet funkcioniše i kad nije sve u harmoniji.

ŠKORPIJI

Da pokuša da kontroliše svoj bes, da ne ide u ekstreme, ako ne mora, da se manje sveti i da je nikada ne napušta njena neprevaziđena snaga volje.

STRELCU

Da i dalje ostane optimista, da malo manje filozofira i da uvek ima razloga ( i novca ) da negde otputije.

JARCU

Da  sebi da malo na vremenu, da malo manje bude ozbiljan, da pokuša bar nekom da otvori svoje srce na čas i da i dalje bude osoba za poštovane.

VODOLIJI

Da uvek ima dobrih ideja, da joj nikada ne bude dosadno i da nauči da se skrasi pored jedne osobe.

RIBAMA

Da nas i dalje uče bezuslovnoj ljubavi, da se malo manje dave u emocijama, da ne puštaju da ih nose uvek vodene struje, da uvek imaju smisao u životu i da nikada ne gube veru, u život i ljude.

 

 

Srećni  Novogodišnji praznici! Vaša Ivana kod 55

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.