NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Njih nećete moći uveriti, oni sumnjaju u sve! Astro skepticizam!

Njih nećete moći uveriti, oni sumnjaju u sve! Astro skepticizam!

Verovatno ste mnogo puta ubeđivali osobe oko sebe da poslušaju neki vaš savet. Često to pođe za rukom, ako su argumenti jaki i ako logika govori da treba poslušati savet, međutim postoje i one neke “nedokazane” osobe. Oni u svemu vide neku potencijalnu zaveru, pretnju, mogućnost da nešto pođe loše! Veoma su “nedokazani” i gotovo da ih je nemoguće uveriti u sopstvene reči! Ne daj bože da ono što im pričate zvuči previše dobro, tada će da se sete i Rusa i Amerikanaca i Kineza, i drugog svetskog rata i počeće da vam pričaju o teorijama zavere. U prinicpu, radi se o ljudima koji su jako interni i veoma teško se privikavaju na promene svake vrste. Oni naprosto ne umeju da koriste pozitivan osećaj i da se nadaju lepom na lep način. Evo ko su oni:

Bik

Bik je najtvrdoglavije stvorenje ikada, i njegova tvrdoglavost je često povezana za skepticizmom. Oni ni rođenoj majci ne veruju. Čak i njen predlog će osamsto puta razmatrati, pa će tek nakon toga razmisliti da li da ga usvoje. Oni nisu skeptični zbog nekakvog straha, ali jesu skeptični, zbog toga što neke stvari posmatraju na veoma pesimističan način. Teško se prilagođavaju na promene i na neke nove okolnosti i zbog toga više vole da ništa ne menjaju, a ako baš odluče da menjaju, poslušaće pre sebe, nego predlog neke druge osobe. Ma koliko ta osoba bila njima pouzdani prijatelj, oni baš neće imati dovoljno poverenja.

Blizanci

Blizanci su znak dvojake prirode, veoma nestalni i promenjivi. Kada se realno sagleda i razmisli, trebalo bi da oni lako pristaju na sve vrste predloženih promena, ali to nije slučaj. Oni naprosto pristaju samo na one promene koji oni sami smisle, odnosno mogu pristati na promene koje predlažu drugi ljudi, ali te promene iz njihovog ugla gledanja moraju biti “maksimalno bezbedne”. Oni će “tripovati” da su se u sve umešale više interesne svere, možni estabishment-i, razne asocijacije, društva, političari, crkva, nato pakt, svi će oni da se urote baš da njima pomrse konce, pa zbog toga bolje da ništa ne “čačkaju”, jer im predlog ne deluje previše pouzdano.

Vaga

Vage u sebi takođe, poseduju dvojaku prirodu i njih čovek zaista ni po koju cenu ne može da ubedi u bilo šta. Čak i poziv za izlazak u kafić mogu da tumače sa aspekta teorije zavere. Naročito ako ih pozovete u kafić u koji ne izlazite često. Oni jednostavno nemaju poverenja ni u koga. Zbog ove osobine, oni često umeju da “rintaju” više nego sto bi bilo potrebno, budući da bi i neko drugi nekad mogao da im pomogne, ali prosto, za njih nema dovoljno pouzdane osobe. Prema različitim predlozima koji dolaze postupaju veoma oprezno, sve razmatraju po sto puta, i traže mane, odnosno potencijalne opasnosti. Ako Vaga usvoji vaš predlog, možete se smatrati srećnicima.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Pronalaženje tačke ravnoteže!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.