NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop Vodolija

Nedeljni horoskop Vodolija

Nedeljni horoskop Vodolija

Posao: vi odlično znate da vam samo treba septembar i da ste konačno spašeni. Do tada, operativno radite koliko možete i gurajte dan za danom. Od septembra dolaze nove prilike sa ljudima koje i ne poznajete dugo, ali ste bas ostavili dobar utisak.

Ljubav: na postojećeg partnera i ne obraćate pažnju a sa nekim novim se samo igrate. Zanimljivo vam je da razmenite po koju reč i već ste se umorili od predvidljivosti. E sad, kad ste već tako radoznali i genijalni, budite spremni i da vas neko baš baš iznenadi krajem nedelje, naravno i iznervira jer “ima foru više” od vas.

Zdravlje: vrtoglavica

Nedeljni horoskop Vodolija, svake nedelje na našem sajtu.

Žena Vodolija je neko ko ima jako dobru, nežnu, pa može se reći i „tananu“ dušu. Neko kome su emocije sve, ko živi za emocije i za neku vrstu sreće koja u globalu ne mora da ima nikakve veze sa materijalnom prirodom. One umeju da jako dobro trasiraju svoj put, prema svojim željama i u skladu sa svojim potrebama. Njihove želje i potrebe, drugi ljudi uglavnom neće razumeti, a ni podržati, ali to njih neće baš naročito interesovati. Kada se sve realno sagleda, one žive za neku vrstu uzvišenog cilja, teže da postignu takvo životno stanje u kome bi one imale sasvim dovoljno novca, da podmire neke potrebe, koje ne bi uključivale nikakav luksuz, jer istom i ne teže, i da sa druge strane imaju jedno jako lepo uravnoteženo stanje kroz porodicu, prijatelje i sve ono što je njima prioritet. Sve o ženi u znaku Vodolija pročitaj na sledećem link: Žena Vodolija.

Muškarc Vodolija je veoma nežan, možda se može reći i osetljiv. Takođe se može reći da se radi o najnežnijem pripadniku jačeg pola. Zato su oni izbor svih onih dama koje vape za nežnošću. Toplina njegove duše je jasno vidljiva i čak nema potrebe da se naročito „zagrebe ispod površine“. Jednostavno se to vidi. Naposletku, oni to istinski i jesu i ne beže od svoje prirode. Postoje neke teorije koje kažu da se čak i na licu muške Vodolije oslikava ta nežnost, pa se kaže da će oni retko imati grub izgled ili strog pogled. Sve o muškarcu u znaku Vodolija pročitaj na sledećem link: Muškarac Vodolija.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.