NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop Vaga

Nedeljni horoskop Vaga

Nedeljni horoskop Vaga

Posao: neka muška osoba koja dolazi preko prijatelja ili je već i sama prijatelj se sprema da vam ponudi posao snova. I to još uvek drži u tajnosti. Vama novac i dalje odlazi na kuću i ukućane i to počinje da vas umara do krajnjih granica. Praktično i da ste se povukli i da nemate privatni život i da samo i mislite o poslu. Rodjene sredinom oktobra ove nedelje čeka i veliko iznanadjenje (pozitivno naravno) pa budite u pripravnosti pa da nazdravimo.

Ljubav: neko s kim flertujete nedeljama unazad se prividno udaljio iz vase života i vi već počinjete da se dvoumite. Ukoliko ste usamljeni, ova nedelja nosi važan susret naročito za vikend. Neko će vam uneti potpunu pometnju u život i poremetiti planove.

Zdravlje: prolazni problem sa urinarnim traktom.

Nedeljni horoskop Vaga, svake nedelje na našem sajtu.

Žena Vaga je veoma promućurna. Ona sve jako dobro ume i razume. Ona je uvek korak ispred svih. Vredno radi na svom boljitku i nikada ne posustaje u nameri da postigne svoj cilj. Ona ima određenu dozu lukavosti u sebi koja joj značajno pomaže u poslu, ali i u životu. Prirodno ima urođen dar da dobro „skenira“ ljude, pa će uvek umeti da odabere adekvatnog poslovnog, ali i životnog partnera. Ona sve jako dobro proračunava, ništa ne prepušta slučaju i uvek konstantno radi na tome da neke lepe stvari koje postoje zaista i srede, te da održe svoje jako dobre poslovne pozicije. Sve o ženi u znaku Vage pročitaj na sledećem link: Žena Vaga.

Muškarac Vaga je osoba koja zaista može da pleni pažnju svojom energijom i šarmom. Vaga će umeti da pronađe mogućnost da dođe do profita, uvek i u svakoj situaciji. Veoma je fleksibilan i nikada ne odustaje od svog cilja, koji je prvobitno zacrtan. On mudro bira i menja puteve kojim dolazi do cilja, a sve spram trenutne situacije, ali uvek ostvaruje ono što želi. On sa lakoćom usvaja nova znanja, i ništa mu nije teško, ali će uspeti da ostvari svoje ciljeve i zamisli. Prava ljubav mu je uvek negde u blizini i on definitivno teži da bude voljen. Muškarac Vaga se lako zaljubljuje, teško odljubljuje. Osvaja se konstantnom pažnjom i zalaganjem da ta veza preraste u nešto više. Sve o muškarcu u znaku Vage pročitaj na sledećem link: Muškarac Vaga.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.