NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop Strelac

Nedeljni horoskop Strelac

Nedeljni horoskop Strelac

Posao: koliko god stagnirali u prethodnom periodu, od ove nedelje stvari počinju da se pomeraju sa mrtve tačke. Mladji Strelčevi koji nameravaju da rade u inostranstvu ili sa strancima sada imaju šansu za pregovore koji će se realizovati posle 06.septembra. Strarije Strelceve čeka uvećanje prihoda, ne veliko, ali dovoljno da im se vrati osmeh.

Ljubav: najednom ste se setili mladje osobe iz prošlosti i pokušavate da obnovite komunikaciju počevši od starih tema koje su vas nekada povezivale. Do kraja nedelje ćete videti da je vreme da nastavite dalje i zaboravite prošlost. Nova osoba je pred vama.

Zdravlje: hroničan umor.

Nedeljni horoskop Strelac, svake nedelje na našem sajtu.

Žena Strelac je “čelična lady”. Sve drugo što bi se reklo za nju najverovatnije ne bi bilo tačno. Ova fraza apsolutno odgovara opisu. Žena rođena u znaku Strelca je osoba koja zaista može da prednjači u svemu. Ona se trudi da uvek bude uspešna, i generalno mnogo ulaže u sebe, svoje znanje, a sve zarad napretka koji želi da ostvari. U svakom smislu se bori da postigne lepe rezultate i njen ceo život se svodi na to. Ona je pametna i zavodljiva i ne preza da upotrebi svoj šarm i u poslovne svrhe. Ona sve jako dobro ume, ona sve jako dobro razume. Sve o ženi u znaku Strelca pročitaj na sledećem link: Žena Strelac.

Muškarac Strelac: Muškarac rođen u znaku Strelca je osoba koja je veoma specifična u svakom smislu. On želi napredak, i uvek se bori da bude u vrhu, ali “strela” koju dobacuje nije uvek shvaćena na idealan način od strane okoline. Ljudi ih mogu doživljavati i kao prave čudake, naročito ukoliko ne umeju da se na neki adekvatan način izraze i da objasne svoje postupke. Zato oni mogu da jednostavno bivaju neshvaćeni od svoje okoline. Njihova ambicija je velika, oni vredno rade. Možda čak i najbolje od svih znakova zodijaka imaju prikazane sposobnosti transformacije u poslu, pa će oni uvek uspeti da pronađu neki način da sve bude u najboljem redu, kada je posao i zarada u pitanju, bez obzira što će to verovatno podrazumevati da menjaju profesiju. Sve o muškarcu u znaku Strelca pročitaj na sledećem link: Muškarac Strelac.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.